GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-11-2023 21:55

Kale Okulları’nın başarılı karatecisi Armina Erkan, Balkan Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek

Kale Okulları 12. sınıf öğrencisi Armina Erkan, karatede elde ettiği başarılarla adından söz ettiriyor.

Kale Okulları’nın başarılı karatecisi Armina Erkan, Balkan Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek

Armina Erkan, 1-6 Kasım tarihleri arasında Balıkesir’de gerçekleştirilen Türkiye Karate Şampiyonası’nda gümüş madalya kazanarak Milli Takım’a seçildi. Erkan, 15-20 Kasım tarihleri arasında Slovenya’da yapılacak olan Balkan Şampiyonası’nda ülkemizi ve okulunu temsil etme hakkı kazandı.

Kale Okulları’nın gururu Armina Erkan, karateye 8 yaşında başladığını ve bu spora tutkuyla bağlı olduğunu söyledi. Erkan, “Karate benim hayatımın bir parçası. Bu sporda kendimi geliştirmek ve başarılar elde etmek için çok çalışıyorum. Türkiye Karate Şampiyonası’nda gümüş madalya alarak Milli Takım’a seçilmek benim için büyük bir onur. Balkan Şampiyonası’nda da Türkiye’yi ve Kale Okulları’nı en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Bana destek olan aileme, hocalarıma, arkadaşlarıma ve tüm karate severlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak'da Armina Erkan’ın başarısından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaya, “Armina Erkan, okulumuzun yetiştirdiği başarılı sporculardan biri. Hem akademik hem de sportif alanda gösterdiği performansla bizleri gururlandırıyor. Balkan Şampiyonası’nda da başarılı olacağına inanıyoruz. Sporcumuzu tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.” diye konuştu.

AdminAdmin