YEREL
Giriş Tarihi : 05-02-2024 14:45

Kamu İşçilerinden Ergün Atalay'a Destek: İmza Kampanyası Başladı!

Demiryol-İş Sendikası Adapazarı Şubesi, Türk-İş ve Hak-İş tarafından kamu işçilerine verilen ek zam protokolüne tepki göstererek, problemin çözümünün Ergün Atalay olduğunu savunan bir imza kampanyası başlattı.

Kamu İşçilerinden Ergün Atalay'a Destek: İmza Kampanyası Başladı!

Memnuniyetsizlik Var:

Türk-İş ve Hak-İş tarafından kamu işçilerine verilen ek zam protokolü, işçiler tarafından memnuniyetsizlikle karşılandı. Demiryol-İş Sendikası Adapazarı Şubesi de bu memnuniyetsizliğe ortak olarak, imza kampanyası başlatma kararı aldı.

Ergün Atalay Çözüm Olarak Görülüyor:

Demiryol-İş Sendikası Adapazarı Şubesi, imza kampanyasıyla ilgili yaptığı açıklamada, problemin çözümünün Ergün Atalay olduğunu ve her zaman ona güvendiklerini vurguladı.

Kampanyanın Amacı:

Kampanyanın amacı, kamu işçilerinin ek zam protokolüne ilişkin memnuniyetsizliklerini dile getirmek ve Ergün Atalay'dan çözüm talep etmek.

Demiryol-İş Sendikası'ndan Açıklama:

Demiryol-İş Sendikası Adapazarı Şubesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Demiryol-İş Sendikası Adapazarı Şube başkanlığınca yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda, Türk-İş ve Hak-İş tarafından kamu işçilerine ek zam protokolü ile ilgili memnuniyetsizliğimizi belirten ancak problemin çözümünün her zaman güvendiğimiz üst kuruluşumuz olan Türk-İş ve çok değerli başkanı Ergün Atalay olduğunu belirten bir imza kampanyası başlatmış bulunuyoruz.”

Türk İş Genel Başkanliğina

Sakarya Akp İl Başkanliğina

EditörEditör