GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-02-2024 16:24

Kamu İşçilerinden Memnuniyetsizlik

Demiryol-İş Sendikası Adapazarı Şube Başkanı Cemal Yaman, kamu işçilerine verilen ek zam protokolüne karşı memnuniyetsizliği dile getiren imza kampanyası ile toplanan imzaları bugün saat 17.10'da AK Parti İl Başkanlığı'na teslim edecek. Peki, imza kampanyasında kaç imza toplandı ve kamu işçileri neden memnun değil?

Kamu İşçilerinden Memnuniyetsizlik

Demiryol-İş Sendikası Adapazarı Şube Başkanı Cemal Yaman, imza kampanyası ile toplanan imzaları yetkili kurul, delege ve katılım sağlamak isteyen üyelerle birlikte AK Parti İl Başkanlığı'na teslim edeceklerini açıkladı. Yaman, imza kampanyasının yanı sıra işyerlerindeki problemler, taşeronların kadroya alınmaları, vergi adaleti ve gelir dağılımında yaşanan sorunlar da gündeme getirileceklerini belirtti.

Kamu işçilerine verilen ek zam protokolü, enflasyon karşısında yetersiz kalarak memnuniyetsizlik yarattı. Demiryol-İş Sendikası ve diğer sendikalar, ek zammın iyileştirilmesi için yetkililerle görüşmeler yapıyor.

Demiryol-İş Sendikası Adapazarı Şube Başkanı Cemal Yaman'ın açıklamasından öne çıkanlar:

İmza kampanyası ile toplanan imzalar bugün saat 17.10'da AK Parti İl Başkanlığı'na teslim edilecek.

İmza kampanyasının yanı sıra işyerlerindeki problemler, taşeronların kadroya alınmaları, vergi adaleti ve gelir dağılımında yaşanan sorunlar da gündeme getirilecek.

Kamu işçileri, enflasyon karşısında yetersiz kalan ek zamdan memnun değil.

Demiryol-İş Sendikası Başkanı Cemal Yaman'dan Toplu-iş sözleşmeleri için  teşekkür - Adayorum

EditörEditör