YEREL
Giriş Tarihi : 07-11-2023 12:25

Kan bağışı yapan KYK'da kalan öğrenciler 'helal olsun' dedirtti

Akyazı KYK yurdundan kalan öğrenciler davet ettikleri kan bağış ekibine 66 ünite kan bağışında bulunması Akyazılılar tarafından takdirle karşılandı ve Akyazılılar öğrencilere “Helal olsun size” demekten kendilerini alamadılar.

Kan bağışı yapan KYK'da kalan öğrenciler 'helal olsun' dedirtti

Akyazı KYK yurdundan kalan öğrenciler davet ettikleri kan bağış ekibine 66 ünite kan bağışında bulunması Akyazılılar tarafından takdirle karşılandı ve Akyazılılar öğrencilere “Helal olsun size” demekten kendilerini alamadılar. 

Yurt Müdürü Kemalettin Cantürk’ün önderliğinde kan bağış ekibini yurtlarına davet eden KYK’da kalan öğrenciler, hem davet ettikleri bağış ekibini ağırladılar hem de 66 ünite kan bağışlayarak 198 kişinin hayatlarını kurtarma adına önemli bir girişimde bulundular. 

Yurt Müdürü Kemalettin Cantürk, teklifin yurtlarında kalan öğrencilerden geldiğini belirtti ve ben de yurt müdürü olarak tereddütsüz onların bu isteklerine “evet” dedim ve birlikte bu organizasyonu gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz tarafından verilen kanlar inşallah ihtiyaç sahiplerine şifa olur dedi ve bu duyarlı davranışlarından ötürü de öğrencilerini tebrik etti. 

 

1-561

AdminAdmin