SİYASET
Giriş Tarihi : 03-02-2024 14:10

Karakullukçu, Seçim Çalışmalarına MHP İlçe Teşkilatı Ziyareti ile Başladı

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, AK Parti'den Cumhur İttifakı'nın adayı olarak gösterildi ve seçim çalışmalarına başlamadan önce MHP ilçe teşkilatını ziyaret etti. Arifiye'de gerçekleşen bu önemli buluşma, seçim atmosferini şimdiden hareketlendirdi.

Karakullukçu, Seçim Çalışmalarına MHP İlçe Teşkilatı Ziyareti ile Başladı

Karakullukçu'nun MHP İlçe Teşkilatı ziyareti, seçim sürecindeki iş birliğini ve Cumhur İttifakı'nın güçlü dayanışmasını vurguladı. Bu anlamda, Arifiye'nin geleceği için yapılan istişareler ve ortak çalışma çabaları, seçmenler arasında merak uyandırdı.

G F Z544 T W8 A A9R V C

Arifiye Belediye Başkanı, AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Veysel Ünlü ve teşkilat mensuplarıyla birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Cumhur İttifakı'nın birlik ve beraberlik anlayışını ön plana çıkardı. Seçim öncesinde yapılan bu ziyaret, Arifiye'nin geleceği adına ortak hedefler belirlenmesini sağladı.

G F Z544 T W0 A Ajtpf

Karakullukçu, "Cumhur İttifakı olarak el ele, omuz omuza milletimize hizmet etme aşkıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin." ifadeleriyle seçim sürecine güçlü bir başlangıç yaptıklarını vurguladı. Bu ziyaret, hem MHP'nin hem de AK Parti'nin seçim kampanyasına dair merak uyandırıcı bir başlangıç noktası oldu.

G F Z544 O W Q A A Fuy S

EditörEditör