Asayiş
Giriş Tarihi : 03-02-2024 15:30

Karasu'da Şok Eden Olay! İstanbul'a Gitmek Üzere Hazırlanan Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti!

Karasu'da 79 yaşındaki Halit Şen, İstanbul'a gitmek için hazırlık yaparken eşi tarafından evin önündeki çardakta ölü bulundu. Olayda yaşlı adamın ölüm sebebi ilk incelemede belirlenemedi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Karasu'da Şok Eden Olay! İstanbul'a Gitmek Üzere Hazırlanan Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti!

Karasu ilçesine bağlı Yalı Mahallesi'nde yaşayan Halit Şen, 3 Şubat 2024 tarihinde eşi ile birlikte İstanbul'a gitmek için hazırlanıyordu. Taksi beklemek için evlerinin önüne çıkan Şen'in eşi, taksi geldiğinde çantalari almak için eve girdi. Birkaç dakika sonra aşağı indiğinde Şen'i çardakta yerde hareketsiz yatarken buldu.

A W134076 07

Sağlık Ekipleri Olay Yerinde:

Durumun 112 Acil Yardım Hattı'na bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede Şen'in hayatını kaybettiği belirlendi. KOAH hastası olduğu öğrenilen Şen'in cansız bedeni, olay yerindeki incelemenin ardından Karasu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

A W134076 05

Polis Olayla İlgili İnceleme Başlattı:

Polis, olay yerinde yaptığı incelemede herhangi bir darp izi bulamadı. Şen'in kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmasına karar verildi.

A W134076 01

EditörEditör