SPOR
Giriş Tarihi : 02-12-2023 16:35

Karslı'dan maç sonrası açıklama

Sakaryaspor teknik sorumlusu Turgay Karslı, Keçiörengücü maçının ardından yaptığı açıklamada 6 puanlık bir maç olduğunu ve sonuçtan dolayı futbolcularını kutladıklarını söyledi.

Karslı'dan maç sonrası açıklama

Sakaryaspor teknik sorumlusu Turgay Karslı bugün deplasmanda alınan Keçiörengücü galibiyetinin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Karslı yaptığı açıklamada mağlup durumdan galip duruma geçen bir oyunun kahramanlarıyla oynadıklarını belirterek, “Karakter gösteren oyuncularımızın saha içindeki mücadeleci ruhları, ilk yarıdaki erken yenen golden sonra oyunun atmosferine de alışma sürecini dikkate alırsak oyuna ortak oldular sonrasında da galip gelmeyi becerdiler” ifadelerini kullandı.

Karslı açıklamasının devamında şöyle konuştu:

Matematiksel olarak baktığımız zaman 6 puanlık bir sonuca ulaştık. Motivasyon olarak baktığımızda ise bizi yukarıya çeken ve bağlayan, oradaki mücadelemizi daha çok istenir hale getiren bir ruh haline büründük.

Oyuncuları gösterdikleri azimden dolayı kutluyoruz. Bazen oyuna değil sonuca bakarsınız. Bizim için ilk yarıdaki oyun biraz sonuç endeksli gitti. İkinci yarıdaki istek ve arzu bizi sonuca konsantre etti.

Tabloya baktığımız zaman deplasman takımlarının bu hafta galip geldiği bir hafta oldu. Önümüzdeki uzun bir yol. Özellikle evimizde puan kaybetmeden yolumuza devam etmek istiyoruz.

AdminAdmin