DÜNYA
Giriş Tarihi : 01-03-2024 16:03   Güncelleme : 01-03-2024 16:22

Kate Middleton'ın Sağlık Durumu Hakkında Açıklama

Galler Prensesi Kate Middleton, geçtiğimiz Ocak ayında mide bölgesindeki rahatsızlık nedeniyle ameliyat geçirmiş ve ardından 2 hafta boyunca hastanede tedavi görmüştü. Ancak son zamanlarda kamuoyundan uzak kaldığı için sağlık durumuyla ilgili spekülasyonlar ortaya çıkmıştı.

Kate Middleton'ın Sağlık Durumu Hakkında Açıklama

Kate Middleton'ın hiçbir şekilde kameralara yansımaması ve halkın ondan uzak kalması, merak uyandırmış ve konuyla ilgili çeşitli söylentiler gündeme gelmişti.

Kensington Sarayı, Kate Middleton'ın ameliyat sonrası iyileşme sürecinin olumlu ilerlediğini ve kraliyet doktorları tarafından yakından takip edildiğini açıkladı. Middleton'ın Londra Kliniği'nin sağladığı tamamlayıcı tedavi hizmetlerinden yararlandığı belirtildi. Saray yetkilileri, Middleton'ın Paskalya'dan sonra kraliyet etkinliklerine geri döneceğini ve sağlık durumuyla ilgili herhangi bir önemli gelişme olduğunda kamuoyunu bilgilendireceklerini ifade etti.

Kate Middleton'ın uzun süre görünmemesinden sonra artan endişeler ile ilgili resmi açıklama yapıldı

Prens William, eşi Kate Middleton'ın sağlık durumuyla ilgili spekülasyonlara cevap verirken, geçmişte katılmayı planladığı etkinlikten vazgeçmesiyle ilgili "kişisel nedenler" olduğunu belirtmişti. Bu açıklama, geçmişteki benzer durumlarda eleştiri alan Prens William'ın, eşinin sağlık durumunun gizliliği ve ailenin mahremiyeti konusundaki hassasiyetini vurgulamıştı.

EditörEditör