YEREL
Giriş Tarihi : 27-12-2023 14:39

Kaynarca'da esnaf ve işçiler arasında sopalı kürekli kavga: 2 yaralı

Kaynarca ilçesinde kaldırım yenileme çalışmaları sırasında ilçe esnafları ile çalışan işçiler arasında çıkan kavga çıktı. Sopa ve küreklerin kullanıldığı kavgada 2 işçi yaralandı.

Kaynarca'da esnaf ve işçiler arasında sopalı kürekli kavga: 2 yaralı

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde kaldırım yenileme çalışmaları devam ederken, esnaflar ile kaldırımı yapan işçiler arasında tartışma yaşandı. Dükkanına müşteri girememesiyle mağdur olduğunu ifade eden esnaflar burada çalışan taşeron işçilerle sözlü olarak tartışma yaşamaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle esnaflar ve taşeron işçiler arasında kürek, mala, çekiç gibi iş aletleriyle kavga çıktı.

Çıkan kavgada İ.İ. ve D.B. isimli şahıslar, Ö.C. isimli işçi ve ismi öğrenilemeyen 1 işçiyi yaraladı. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, İ.İ. ve D.B. isimli esnaflar polis tarafından gözaltına alındı.

Öğle saatlerinde çıkan olayın ardından kaldırım çalışması yapan müteahhit firma işi durdurma kararı aldı. Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli olay yerine gelerek iki tarafı da sakinleştirmesiyle birlikte kaldırım çalışmaları kaldığı yerden devam etti.

AdminAdmin