GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-03-2024 11:11

Kaynarca'nın dev projesi Atık Su Arıtma Tesisi'nde çalışmalar devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi, Kaynarca İlçesi’ne kazandıracağı dev yatırım Kaynarca İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi’nde çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor. Ekiplerin çalışmaları ile 18 bin vatandaşa hizmet verecek tesisin yüzde 70’lik kısmı tamamlandı.

Kaynarca'nın dev projesi Atık Su Arıtma Tesisi'nde çalışmalar devam ediyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Kaynarca İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi’nde çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor. Tamamlandığında günde 3 bin metreküp atık su arıtma kapasitesi ile 18 bin vatandaşa hizmet verebilecek dev proje ile Kaynarca’nın doğası uzun yıllar boyunca güvence altına alınacak. Türkiye’nin en büyük su basar ormanı Acarlar Longozu’nun tabiatını da koruyacak çevreci projede devam eden çalışmalar ile yüzde 70’lik kısım tamamlandı.

Yüzde 70’lik kısmı tamam Kurum tarafından yapılan açıklamada ise, “ Çalışmalarına aralıksız şekilde devam ettiğimiz Kaynarca İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi ile ilçemizin bugün ve yarınlarına kusursuz şekilde hizmet edeceğiz. Tesisimize ulaşan atık suları son teknoloji cihazlar ile arıtarak sağlıklı hale getirdikten sonra doğaya yeniden deşarj edeceğiz. Bugüne kadar attığımız adımlar ile dev projemizin yüzde 70’lik kısmını tamamladık. ” ifadeleri kullanıldı.

Kaynarca’nın Dev Projesi Atık Su Arıtma Tesisi’nde Çalışmalar Devam Ediyor 5Kaynarca’nın Dev Projesi Atık Su Arıtma Tesisi’nde Çalışmalar Devam Ediyor 4Kaynarca’nın Dev Projesi Atık Su Arıtma Tesisi’nde Çalışmalar Devam Ediyor 3Kaynarca’nın Dev Projesi Atık Su Arıtma Tesisi’nde Çalışmalar Devam Ediyor 2Kaynarca’nın Dev Projesi Atık Su Arıtma Tesisi’nde Çalışmalar Devam Ediyor

EditörEditör