GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-12-2023 15:44

Kaza kurbanı anne ve oğlu son yolculuğuna uğurlandı

D-100 Kocaeli kesiminde hastane dönüşünde otomobilin bariyerlere ok gibi saplanması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden anne ve oğlu, Hendek'te son yolculuğuna uğurlandı.

Kaza kurbanı anne ve oğlu son yolculuğuna uğurlandı

Kaza, D-100 karayolu Ankara istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sadettin Malkoç (64) idaresindeki 41 UH 489 otomobil, Darıca-Bayramoğlu yol ayrımında kontrolden çıkarak bariyere saplandı.

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, anne Ayşe (66) ile oğlu Fatih Malkoç'un (26) hayatını kaybettiğini tespit etti. Sürücü Sadettin Malkoç ise ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Baba Malkoç'un durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Hendek Hacıkışla Mahallesi'nden Malkoç ailesinin tek çocukları olan Fatih Malkoç'a kanser teşhisi konduğu, anne ve babanın çocuklarını İstanbul'daki bir hastaneye götürdükleri, evlerine dönüş yolunda kazanın yaşandığı öğrenildi.

Kaza kurbanı olan anne Ayşe Malkoç ve oğlu Fatih Malkoç, bugün ikindi namazına müteakip Hendek Hacıkışla Mahallesi Yeni Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Hendek Hacıkışla Açmalar Mahalle Mezarlığına defnedildi.

AdminAdmin