YEREL
Giriş Tarihi : 01-12-2023 15:24

Keleş: “Türkiye yüzyılında şimdi Sakarya zamanı”

Ziyaretlerini aralıksız sürdüren Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Rüstem Keleş, vatandaşlardan da teveccüh görüyor. Keleş, “Şehrimiz için düşüncelerimizi hemşerilerimizle paylaşıyoruz. Cumhuriyetin 2. yüzyılında, partimizin Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda Şimdi Sakarya Zamanı. Şehrimiz için inşallah hayırlısı olur” dedi.

Keleş: “Türkiye yüzyılında şimdi Sakarya zamanı”

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Rüstem Keleş, ziyaretlerini kesintisiz bir şekilde sürdürüyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Keleş, Sakarya için hazırladığı çalışmaları birebir vatandaşlara anlatıyor. Ulaşımdan eğitime, bilişimden kültür sanata, çevre ve insan odaklı yatırımlarla Sakarya’nın yaşanabilirlik standardını artırmayı hedeflediklerini belirten Rüstem Keleş, “Sakarya’mızı yeni nesil belediyecilik ile tanıştırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Rüstem Keleş, “Sakarya’mız Türkiye’nin en önemli lokasyonunda yer alıyor. Şehrimizi aynı potansiyeli taşıyan şehirlerle rekabet edebilir seviyeye çıkarmak için aday adaylığımızı açıkladık. Hemşerilerimize şehrimiz için hayata geçirebileceğimiz çalışmalarımızı anlatıyoruz. Sağ olsunlar büyük bir teveccühle karşılanıyoruz. Cumhuriyetin 2. yüzyılında, partimizin Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda Şimdi Sakarya Zamanı. Şehrimiz için inşallah hayırlısı olur” ifadelerini kullandı.“Türkiye Yüzyılında Şimdi Sakarya Zamanı”4“Türkiye Yüzyılında Şimdi Sakarya Zamanı”3

AdminAdmin