SİYASET
Giriş Tarihi : 03-12-2023 21:33

Kemal Yıldırım, Arifiye için CHP'den başvurdu

Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönem ilçe yönetim kurulu üyesi Kemal Yıldırım, Arifiye Belediyesi Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Kemal Yıldırım, Arifiye için CHP'den başvurdu

Arifiye Belediyesi Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yapan Cumhuriyet Halk Partisi eski dönem ilçe yönetim kurulu üyesi Kemal Yıldırım, 2024 yerel seçimlerinde Arifiye Belediye Başkanı olmak istediğini ilçe örgütünde açıkladı. CHP’li Yıldırım, belediye başkanlığı aday adaylığı dosyasını Arifiye İlçe Başkanı Ali Gökpınar’a sundu.

Yıldırım, açıklamasında “Hayatım boyunca Arifiye’ye hizmet etmeyi hedefledim ve bu amaçla yıllardır gece gündüz durmadan çalıştım. Gece gündüz durmadan sokak sokak, kapı kapı Arifiye’de halkımız ve partimiz için mücadele ettim. Kırıldığımız oldu üzüldüğümüz oldu ama hiçbir zaman pes etmedik. Uzun ve zorlu bir yolculuktu. Sizlerle birlikte hep birlikte kapı kapı dolaştık. İlçe yöneticiliği yaptığım dönemde, örgütümüzle birlikte son genel seçimde sahada partimizi iktidara taşımak için çok çaba sarf ettik. Bir oyun peşinde koştuk, bundan sonra da o oyun peşinde koşmaya devam edeceğiz. Biz aday adayı arkadaşlarımızla yarışmacı değiliz. Biz bir aileyiz. Cumhuriyet Halk Partisi öyle büyük bir aile ki bu kadrodan belediye başkanı da meclis üyesi de milletvekili de çıkar. Ben yıllardır siyasetin içindeyim. Aday adaylığı psikolojisini de yaşıyorum. O nedenle onlara da selam yolluyorum. Hep birlikte Arifiye’de Cumhuriyet Halk Partimizi 31 Mart 2024 seçimlerinde zaferle taçlandıracağız.” dedi.

EditörEditör