SİYASET
Giriş Tarihi : 17-09-2023 14:33

Kent Konseyi'nden SESOB Başkanı'na kınama

Sakarya Kent Konseyi Başkanı Sinan Çileli, SESOB Başkanı Hasan Alişan’ın Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye yönelik sözlerini şiddetle kınadı.

Kent Konseyi'nden SESOB Başkanı'na kınama

Sakarya Kent Konseyi Başkanı Sinan Çileli, yaptığı açıklamada, siyasi ve idari nezaketin toplumun, şehrin, ve kurumlar arasındaki iletişimin vazgeçilmez unsuru olduğunu belirtti. 

Göreve geldiği günden beri insanımızın huzuru, şehrin ve ülkenin gelişmesi, Sakarya’nın hem ülke hem de dünya çapında bir şehir olması, hak ettiği gelişmişlikten payını alabilmesi için elinden gelen her türlü gayreti gösteren, bu uğurda gecesini gündüzüne katan ve geçen süre içinde bu gayretin semerelerini hemen her alanda Sakarya’ya kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'ye teşekkürün bir borç olduğuna vurgu yapan Çileli; "

Durum bu iken, Sakarya Sivil Toplum Teşkilatlarında uzun yıllar görev yapan bir sayın yöneticinin geçtiğimiz günlerde kurumunun başkanlar toplantısında yaptığı talihsiz konuşma herkes gibi bizleri de üzmüştür. Kaldı ki Sayın Belediye Başkanımızın her platformda kendisine itibar etmeye özen gösterdiğine şahidiz.

Şehrimizin tüm kurumlarıyla uyum içinde çalışmaya özellikle özen gösteren, dünya ve siyasi görüşleri ne olursa olsun herkesle, şehrimizin menfaatleri için el ele çalışma başarısını gösteren Büyükşehir Belediye Başkanımıza had bildirmek gibi, sorumluluk sahibi bir yöneticinin kullanmaması gereken, idari ve siyasi nezakete uymayan bu ifadeleri kabullenmemiz mümkün değildir.

Huzur ve sağlıklı bir çalışma ortamına her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde kullanılan bu ifadeleri ve takınılan tavırları şiddetle kınıyoruz" dedi. 
 

AdminAdmin