GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-02-2024 10:58

Kılıçaslan: ‘Değişimin anahtarı vatandaşta’

Kocaali’de esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştiren İYİ Parti Büyükşehir Adayı Selçuk Kılıçaslan, “Allah nasip ederse bu işi kökten çözeceğiz. Değişimin anahtarı vatandaşta” dedi

Kılıçaslan: ‘Değişimin anahtarı vatandaşta’

İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Kılıçaslan, yoğun bir şekilde sürdürdüğü ziyaretlerine MÜSİAD, Kocaali Belediyesi, Kocaali’deki esnaf ve vatandaşla devam etti. Kılıçaslan’ın dünkü ilk durağı MÜSİAD oldu. Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu ve yönetimi tarafından karşılanan Kılıçaslan’a İl Başkanı Ahmet Uçak ve il yönetimi eşlik etti. Ziyarete ilişkin konuşan Kılıçaslan, “MÜSİAD ülkemizin en önemli ekonomi kuruluşlarından biri haline geldi. Bizler bu güzide kurumumuzun gerçekleştirdiği atılımları yakından takip ediyoruz. Göreve geldiğimizde MÜSİAD’la iş birliğimizi artıracak, şehrimizin ekonomik alanda kalkınması için ne gerekiyorsa birlik içerisinde yapacağız.” dedi.

BAŞKAN ACAR’A ZİYARET

Büyükşehir adayı Kılıçaslan, İl Başkanı Ahmet Uçak, İlçe Başkanı Yaşar Hamza ve Kocaali Belediye Başkan Adayı Yavuz Selim Din ile birlikte Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar’ı ziyaret etti. 3 dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten Başkan Acar’a kabullerinden ötürü teşekkür eden Kılıçaslan, bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

ESNAF DERT YANDI

Kılıçaslan ve beraberindekiler Kocaali'deki esnaf ve vatandaşı ziyaret edip, taleplerini dinledi. Ekonomik sıkıntılar çektiklerini söyleyen esnaf, “Ben arabamı yaptırmak için Adapazarı’na gidiyorum. Neden gideyim ben Adapazarı’na ya. Arabayla gidip geldiğimiz zaman bin TL mazot yakıyoruz. El insaf ya” diyerek Kılıçaslan’a dert yandı. Projelerinin arasında sanayi sitesinin de olduğunu söyleyen Kılıçaslan, “Allah nasip ederse bu işi kökten çözeceğiz. Değişimin anahtarı vatandaşta.” ifadelerini kullandı.

Kılıçaslan ‘Değişimin Anahtarı Vatandaşta’7Kılıçaslan ‘Değişimin Anahtarı Vatandaşta’6Kılıçaslan ‘Değişimin Anahtarı Vatandaşta’5Kılıçaslan ‘Değişimin Anahtarı Vatandaşta’4

EditörEditör