SİYASET
Giriş Tarihi : 19-03-2024 12:20

Kılıçaslan: "Gençlerden Aldığımız Cesaretle Yola Devam Ediyoruz"

İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Kılıçaslan, Ferizli Sanayi Sitesi'nde çalışan gençlerle bir araya gelerek, "Gençlerden aldığımız cesaretle yola devam ediyoruz" açıklamasında bulundu. Kılıçaslan, ziyaretlerinin birinde şehitlikleri ziyaret edip, ardından Ferizli esnafı ve sanayi sitesini ziyaret ederek, gençlerle buluştu.

Kılıçaslan:

Kılıçaslan “Gençlerden Aldığımız Cesaretle Yola Devam”7

Kılıçaslan, gençlerin ülkenin geleceği olduğuna vurgu yaparak, "Bu gençlerin gözündeki umudu yok etmeye çalışıyorlar ama başarılı olamayacaklar. Bizler, gençlerimizden aldığımız cesaretle yolumuza devam ediyoruz. Onlar için elimizi değil, kendimizi taşın altına koymaya hazırız. Türk genci EN İYİSİNE layık." şeklinde konuştu.

Kılıçaslan “Gençlerden Aldığımız Cesaretle Yola Devam”6

Ayrıca, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen helva programına katılan Kılıçaslan, "Bu cennet vatan için toprağı kanlarıyla sulayan aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun. Vatan onlara minnettar. Bizler de şehitlerimizin bize emanet ettiği bu vatanı ileri taşımak için elimizden geleni değil her zaman EN İYİSİ’ni yapmaya çalışacağımıza söz veriyoruz." ifadelerini kullandı.

Kılıçaslan “Gençlerden Aldığımız Cesaretle Yola Devam”4

AdminAdmin