GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-02-2024 14:45

Kiracıdan Ev Sahibine İftira!

Sarıyer'de bir mülk sahibinin kiracısının köpeğinin gözlerini tornavidayla oyduğu şeklindeki iddialar asılsız çıktı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, S.E.'nin kiracısının evine zorla girip, köpeğinin gözlerine sprey sıkarak kör olmasına neden olduğu şeklindeki iddiaların da gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Kiracıdan Ev Sahibine İftira!

Sosyal medyada "Sarıyer'de mülk sahibi, bahçesine giren kiracısının köpeğinin gözlerini tornavidayla oyarak katletti" şeklinde yayılan iddialar asılsız çıktı. İstanbul Emniyeti'nden yapılan açıklamada, köpeğin sahibi T.S. hakkında iftira suçundan adli işlem başlatıldığı belirtildi.

Kiracıdan ev sahibine iftira Sarıyerde tornavidayla köpeğe işkence iddiasında gerçek ortaya çıktı

18 Şubat 2024 tarihinde Sarıyer'de "Efe" isimli köpeğin gözlerinin tornavidayla oyulduğu ve kör edildiği iddiasıyla inceleme başlatıldı.

Yapılan incelemede, köpek sahibi T.S. ile mülk sahibi S.E. arasında geçmişten kalan anlaşmazlıklar olduğu ve S.E.'nin T.S.'ye tehdit ve hakaretlerde bulunduğu belirlendi. İddialara göre S.E., T.S.'nin evde olmadığı bir zaman diliminde evin kapısını kırarak içeri girdi ve köpeğin gözlerine sprey sıkarak kör etti. Ancak yapılan incelemede, bu iddiaların asılsız olduğu ve sosyal medyada gündem yaratılmak istendiği ortaya çıktı. Araştırmalarda, Efe isimli köpeğin 1 Şubat 2024 tarihinde veteriner muayenesinden geçtiği ve gözlerindeki iltihaplanma sebebiyle kalıcı körlük ve solunum güçlüğü yaşadığı tespit edildi.Yaşam kalitesinin normale dönemeyeceği belirlenen köpek, uyutuldu.

Olayın asılsız olduğu ortaya çıkmasının ardından, köpek sahibi T.S. hakkında iftira suçundan adli işlem başlatıldı.

Kiracıdan ev sahibine iftira Sarıyerde tornavidayla köpeğe işkence iddiasında gerçek ortaya çıktı

EditörEditör