GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-03-2024 17:44

"Kırsal mahalleler hizmet bekliyor"

Cumhuriyet Halk Partisi Serdivan Belediye Başkan Adayı Aydoğan Arslan, Serdivan'da ki kırsal mahallelerde hizmet ve altyapı noktasında yetersiz kalındığını belirterek "Hizmetler noktasında mağdur edilen vatandaşlarımıza sesleniyorum, çözüm odaklı çalışarak mağduriyetleri gidereceğiz" dedi.

YETERLİ ÇALIŞMALAR YAPILMADI

Serdivan'da altyapı da oluşan eksikliklerin soruna yol açtığını vurgulayan Arslan, "İlçe planlama hataları yüzünden trafik ve altyapı noktasında kaosa sürükleniyor. İlçe nüfusu büyüyüp gelişiyor ama yönetici idarenin bu büyümeyi takiben altyapı ve planlama çalışmalarında yetersiz kalması Serdivan'a yakışmıyor. Uzak mahallelerde trafik yok, karmaşa yok ancak yine alt yapı yok. Yollar bakımsız. Bir çok talep var ve karşılanmadığını söylüyorlar. Şimdi biz ne yapacağız? Serdivan merkezin lüksünü kırsala, kırsalın konforunu merkeze taşıyacağız." dedi.

ARSLAN'DAN HİZMET SÖZÜ

Sosyal belediyecilik adına çıktıkları yolda Serdivan'ın her bölgesine dokunacaklarını belirten Arslan, " Türkiye'nin en verimli arazilerinden olan Serdivan tarlalarına bina yerine ekin ekeceğiz. Eğitiminiz bizden. Yakıt, gübre ve tohum desteği bizden. Üretmek ve kazanmak ise sizden olsun. Çalışan kadınlarımıza destek olmayı hedefleyen bir belediye olarak, ailelerin canlarından can olan evlatlarına biz sahip çıkacağız. Bir doktor olarak benim için insan hayatı her şeyden kıymetlidir. Bu yüzden deprem riski içeren tüm binalarımıza ücretsiz risk analizi yapacağız. Belediye olarak her türlü desteği teknik, imar, finans ve yapısal çözümler noktasında sunacağız. Bu bizim olmazsa olmazımız. İyi bir evde oturmak herkesin hakkı" ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin