SPOR
Giriş Tarihi : 19-02-2024 17:13

Kırşehirli Taraftarın Mauro Icardi Hayali Gerçekleşti

Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, 11 yaşındaki öğrenci Murat Dağdeviren'in hayalini gerçekleştirdi. Galatasaray'ın Arjantinli forveti Mauro Icardi ile buluşma isteğini duyan Vali Buhara, gerekli adımları atarak öğrencinin bu özel anı yaşamasını sağladı.

Kırşehirli Taraftarın Mauro Icardi Hayali Gerçekleşti

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, evde eğitim alan Murat Dağdeviren'in yarıyıl karnesi, Vali Buhara ve İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Gülşen tarafından evinde verildi. Vali Buhara, ziyaret sırasında öğrenciye Galatasaray forması hediye etti ve onun büyük hayali olan Mauro Icardi ile tanışma sözünü verdi.

Gerekli düzenlemeler yapılarak, öğrenci Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray'ın MKE Ankaragücü ile oynadığı maça götürüldü. Maç öncesinde İl Milli Eğitim Müdürü Gülşen eşliğinde Mauro Icardi ve diğer futbolcularla buluşan Murat Dağdeviren, bu unutulmaz anı için Vali Buhara'ya teşekkür etti.

Kırşehirli öğrencinin bu özel buluşması, hem yerel hem de ulusal düzeyde büyük ilgi gördü. Murat Dağdeviren'in hayalinin gerçekleşmesi, toplumda umut ve mutluluk yarattı.

Kırşehirli öğrencinin Mauro Icardi hayali gerçekleşti

EditörEditör