SPOR
Giriş Tarihi : 04-02-2024 14:41

Kışlaçayspor'da Kazanma Sesi! Erenlerspor Maçı Sonucu Ne Olacak?

Süper Amatör Küme B Grubu'nda kümede kalma mücadelesi veren Kışlaçayspor, bugün Erenlerspor ile karşı karşıya geliyor. Kışlaçayspor'un bu kritik maçı kazanmak için sahaya çıkacağı ve üç puanı hedefleyeceği belirtiliyor.

Kışlaçayspor'da Kazanma Sesi! Erenlerspor Maçı Sonucu Ne Olacak?

Kümede Kalma Umudu Bu Maçta:

Puan kaybı kredisi kalmayan Kışlaçayspor, Erenlerspor karşılaşmasını ligde kalma yolunda son kozunu oynayacak. İki takım taraftarlarının da yoğun ilgi göstermesi beklenen maç bugün saat 14.00'te Erenler Sentetik Saha'da oynanacak.

Kulüp Başkanı Aldemir'den Güçlü Mesaj:

Kışlaçayspor Kulüp Başkanı Cemal Aldemir, yaptığı açıklamada "Genç bir kadroyla mücadele ettiğimiz ligde iyi oyunumuzu gol ile sonuçlandıramadığımız için grupta istemediğimiz yerdeyiz. Bugün oynayacağımız Erenlerspor karşılaşmasında iyi oyun ve atacağımız gollerle kümede kalma mücadelesinde umutlarımızı gelecek haftalara taşımak istiyoruz. Galip gelmememiz için hiçbir sebep yok. Her daim arkamızda olan Kışlaçayspor sevdalılarını bugün bir kez daha yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Kışlaçayspor-Erenlerspor:2-0

Teknik Ekip ve Futbolculardan Güçlü Sözler:

Zorlu maça galibiyet için çıkacaklarını söyleyen antrenör Ayhan Aldemir ve Genel Kaptan Cemalettin Akın, “Zor bir maç olacağını biliyoruz. Bu maçın telafisi yok. İyi hazırlandık ve bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok. Oyuncu grubumuzun bugün gerçek kimliklerini sahaya yansıtarak bize galibiyet hediye edeceklerine yürekten inanıyoruz. Galip gelmememiz için hiçbir neden yok. Rakibimize saygı duyuyoruz ancak üç puana şiddetle ihtiyacı olan taraf biziz. Kritik maçta taraftarımızı da yanımızda görmek istiyoruz.”

EditörEditör