GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-12-2023 13:48

Kocaali Sivil Toplum Platformu öğrencilere ayakkabı ve mont dağıttı

Kocaali Sivil Toplum Platformu 2023 yılının son günlerinde öğretmenlerin tespit ettiği dayanışmaya ihtiyaç duyan öğrencilere ayakkabı ve monttan oluşan taleplerini karşıladı.

Kocaali Sivil Toplum Platformu öğrencilere ayakkabı ve mont dağıttı

Kocaali Sivil Toplum Platformu, öğrencilere ayakkabı ve mont dağıttı. Platform sözcüsü Şerif Sarı, “Kocaali Sivil Toplum Platformu olarak toplumumuzun tüm kesimleriyle dayanışma içerisinde olmayı amaç edindik. Bu doğrultuda 2023 yılını dolu dolu geçirdik. Tabii yaptığımız çalışmaları yürütebilmek, talepleri karşılayabilmek önem arz ediyor" ifadelerini kullandı. 

Platform adına açıklamasa bulunan Şerif Sarı şu ifadelerle sözlerine devam etti; 

"Destekçilerimize teşekkür ediyoruz.  Yaptığımız tüm sosyal çalışmaları toplumumuzun haberdar olmasını sağlıyoruz. Talepler geldikçe bizlerde platform olarak duyurularını yapıyoruz. Kocaali Sivil Toplum Platformunun yaptığı çalışmalardan haberdar olan duyarlı kişi ve kuruluşlar bizlerle irtibata geçerek gerekli görülen katkıyı sağlıyorlar. Yaptıkları katkılarla bugüne kadar dayanışma taleplerini gerçekleştirdik. 

Whatsapp Image 2023 12 29 At 125055Jpeg 1280

Yılın son günlerinde öğretmenlerimizi tespit ettiği, dayanışmaya ihtiyaç duyan öğrencilerimize maddi değeri 30 bin TL olan, manevi değeri paha biçilmez olan 15 çift kışlık Ayakkabı ve 15 adet Mont temin ederek bugün öğrencilerimizi  öğretmenleri nezaretinde teslim ettik. Mutluluğun paylaşıldıkça çoğalacağına inanıyoruz. 

2019 yılında "Kocaali Sivil Toplum Platformu” kurulduğu günden itibaren tüm çalışmalarını şeffaf bir şekilde duyarlı kamuoyunun dikkatine sunuyor. 

İnsan ve çevre odaklı yaptığımız tüm girişimlerin güzel sonuçlarını, mutluluklarımızı basın ve sosyal medya üzerinden toplumumuza aktarıyoruz. 

Bundaki ana gayemiz iyiyi ve güzeli dolaysıyla mutluluklarımız paylaşarak toplumumuzda farkındalık yaratma gayretidir. Çünkü inanıyoruz ki “mutluluk ve dayanışma herkesle paylaştıkça” çoğalır.  Destekçilerimizin sayesinde yaptığımız sosyal çalışmaları 2024 yılında da artırarak sürdürme gayretinde olacağız. 

Yılın son gününde  öğrencilerimizin mutluluğuna , dolaysıyla toplumunuzun geleceğine katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz" dedi. 

AdminAdmin