GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-12-2023 13:05

Kocaali Sivil Toplum Platformu'ndan örnek hareket

Kocaali Sivil Toplum Platformu, ilçedeki okullarda başlatılan "OKUYORUM" etkinliğine katkıda bulunmak için okullara Türk ve dünya klasiklerinden oluşan kitaplar hediye etti.

Kocaali Sivil Toplum Platformu'ndan örnek hareket

Kocaali Sivil Toplum Platformu ilçedeki okullarda başlatılan "OKUYORUM" etkinliğine katkıda bulunmak için okullara kitap hediye etti. Platformun ince davranışı öğrencileri ve öğretmenleri sevindirdi.

Platform adına açıklamalarda bulunan Şerif Sarı “İlçemizdeki tüm okullarda başlatılan “OKUYORUM” etkinliği çerçevesinde okullarımızın talepleri oluşabiliyor. Geleceğimiz olan öğrencilerimizin Dünya ve Türk klasiklerinden oluşan 15 farklı konuyu işleyen “Milli eğitim bakanlığının ilgili biriminin önerdiği” listede bulunan kitapları destekçilerimizin aktardığı kaynaklarla temin ederek Açmabaşı mahallesi “Şehit MEHMET SARI” okulunun çok değerli öğretmenlerine, Kocaali sivil toplum platformu olarak bağışçılarımızın adına teslim ettik.

B9D12Eb5 9C60 4984 91C9 9A9E4D8327B6

İlk etapta talep edilen 40 öğrencimizin faydalanacağı 69 kitaptan oluşan dünya ve Türk klasiklerinden oluşan kitapları öğrencilerimizin gelişimine ve hayata hazırlanmalarında faydalı olmalarını temenni ederiz. Yine okullarımızdan dolaysıyla öğretmenlerimizden aldığımız “okul ve öğrenci” yararına farklı talepleri temin ederek en kısa sürede destekçilerimiz adına teslim edeceğiz. Dayanışma yaşatır. İyilik insani bir davranıştır. Toplumsal dayanışmadan ve iyilikten ayrılmayan destekçilerimize Kocaali Sivil Toplum Platformu olarak teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

EditörEditör