SİYASET
Giriş Tarihi : 14-02-2024 16:16

Kocaali'nin Geleceği Yusuf Alemdar'ın Vizyonuyla Parlayacak!

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Kocaali'de muhtarlar, esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelerek "Kocaali'yi bölgede parlayan bir ilçe haline getireceğiz" sözü verdi.

Kocaali'nin Geleceği Yusuf Alemdar'ın Vizyonuyla Parlayacak!

Karadeniz kıyısı, tertemiz sahili ve fındık üretimiyle öne çıkan Kocaali'nin kalkınması için fındığa ve sahile sahip çıkılacağını vurgulayan Alemdar, "Her ilçemize adil ve eşit şekilde hizmet götüreceğiz" dedi.

Kocaali'de yoğun temaslarda bulunan Alemdar, AK Parti İlçe Teşkilatı ve esnaf ziyaretleri ile programlarına başladı. Esnafın görüşlerini alarak hayırlı kazançlar dileyen Alemdar, Kocaali Muhtarlar Derneği'ni de ziyaret ederek muhtarların en önemli paydaşları olacağını vurguladı.

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar ve Kocaali Belediye Başkan Adayı Turan Yüzücü'nün de katıldığı ziyaretlerde Alemdar, Kocaali'nin geleceği için vizyonunu paylaştı. 31 Mart'ta Kocaali'den zaferle çıkacaklarını belirten Alemdar, "İlçemizdeki eksikleri hızla tamamlayacağız. Mahallelerimiz için istekleriniz var. Her birine gayretle ve süratle cevap vereceğiz" dedi.

Kocaali’yi Bölgede Parlayan Bir Ilçe Haline Taşıyacağız 5

Alemdar, Kocaali'nin kalkınması için fındığa ve sahile özel önem verileceğini de vurguladı. Fındık üretiminin geliştirilmesi ve pazarlanması için çalışmalar yapılacağını, sahillerin ise daha temiz ve kullanılabilir hale getirileceğini kaydetti.

Alemdar'ın Kocaali için vaatleri:

Fındık üretiminin geliştirilmesi ve pazarlanması için çalışmalar

Sahillerin temizlenmesi ve kullanılabilir hale getirilmesi

Eksik altyapının tamamlanması

Her mahalleye adil ve eşit hizmet

Muhtarlarla istişareye dayalı yönetim

EditörEditör