SPOR
Giriş Tarihi : 12-01-2024 13:10

Kocaelisporlu Daniel Candeias: "Sakarya derbisinde bize saygı gösterilmedi"

Bu başlık, haberin içeriğini açıklayan ve dikkat çekici bir şekilde yazılmıştır. Haberin konusu olan Daniel Candeias, Kocaelispor ve Sakaryaspor kelimeleri başlıkta yer almaktadır. Ayrıca, başlık haberin içeriğinde yer alan "saygısızlık" bilgisini de içermektedir. Bu bilgiler, haberin Google arama sonuçlarında daha üst sıralarda yer almasına yardımcı olacaktır.

Kocaelisporlu Daniel Candeias:

Kocaelispor'un Portekizli futbolcusu Daniel Candeias, Kocaelispor'da çok mutlu olduğunu ve Süper Lig’e çıkma hedefine odaklandıklarını söyledi. Candeias, Sakaryaspor ile oynanan karşılaşma hakkında da konuştu:

"Sakarya derbisinde bize saygı gösterilmedi"

İskoçya’da Rangers forması giydiği dönemde Celtic derbisinde oynama şansı yakalayan Candeias, Kocaelispor - Sakaryaspor derbisinin de her oyuncunun oynamak isteyeceği atmosferde olduğunu fakat Sakarya’da kendilerine saygı gösterilmediğini belirtti. Deneyimli futbolcu, "İskoçya’daki derbi dünyanın en önemli derbilerinden, bu derbide oynamış olmaktan çok mutluyum. Burada da muhteşem bir atmosfer var. Sakarya derbisini oynadık fakat orada bize saygı gösterilmedi. Her oyuncunun oynamak isteyeceği atmosferdi fakat saygı eksikti" şeklinde konuştu.

Kocaelisporlu Daniel Candeias: "Sakarya derbisinde bize saygı gösterilmedi"  - Medyabar

Candeias, Kocaelispor'un ligdeki gidişatını da değerlendirdi. Lige kötü bir başlangıç yaptıklarını fakat konsantrasyonlarını ve arkadaşlıklarını bırakmadıklarını belirten Candeias, "Transferler geç kalmıştı, takımımız tamamlanmamıştı fakat ardından maçları kazanmaya başladık ve böyle de devam etmek istiyoruz" dedi.

Kendi performansından önce takımın başarısının önemli olduğunu vurgulayan Portekizli futbolcu, "Kendimden ziyade takımıma yardımcı olmak için çabalıyorum, takıma yardımcı olmak benim için en güzel şey. Şükürler olsun, hiçbir sakatlık geçirmedim. Takımıma yardımcı olmaya devam edeceğim. Benim için önemli olan hedefimize ulaşmak. Hedefimiz de şampiyon olmak. Umarım ligin ikinci yarısında bu hedefimizi gerçekleştirebiliriz" diye konuştu.

Kariyerinde birçok farklı mevkide görev alan tecrübeli futbolcu, en rahat ettiği bölgenin sağ kanat olduğunu söyleyerek, "Benim pozisyonum aslında kanat, her zaman da kanat oyuncusu olarak oynadım. Fakat hocamız bazı pozisyonlarda oynamamızı istediğinde yardımcı olabilmek için o pozisyonlarda oynadım. Yüzde yüzümü verip en iyisini yapmaya çalıştım. Hocamız nerede isterse takıma yardımcı olmak için hazırım. En rahat hissettiğim mevki sağ kanat" ifadelerini kullandı.

Kocaelisporlu Daniel Candeias: "Sakarya derbisinde bize saygı gösterilmedi"  - Medyabar

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Portekiz ile Türkiye’nin aynı grupta yer almasıyla ilgili düşüncelerini belirten Daniel Candeias, "Bence bu maçlar iyi maçlar olacak. Çünkü iki takım da iyi durumda. Özellikle Türkiye’nin yeni jenerasyonu kaliteli. Son maçları da yüksek kalitede oynandı. İyi bir maç olacağını düşünüyorum. Gönlümden geçen Portekiz’in kazanması ama Türkiye’nin kazanması halinde de çok mutlu olacağım" şeklinde konuştu.

AdminAdmin