GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-03-2024 14:44

Komşu yine aslan payını kaptı!

Sakarya'nın komşu ili Kocaeli, önemli ekonomik gelir getirecek iki projeyi daha kazandı. Derince ilçesine Polis okulu ve Derince Araştırma Hastanesi'nin ön kısmına toplam 650 yataklı yeni bir hastanenin yapılacağı açıklandı. Söz konusu 2 önemli proje bakanlık yatırım programına alınırken, Polis okulu projesini duyan Sakaryalılar, "Sakaryamıza önemli ekonomik gelir getirecek proje yine komşu Kocaeli'ye gitti!" demekten kendini alamadı.

Komşu yine aslan payını kaptı!

Önemli projeleri kapmaya devam eden Sakarya'nın komşu ili Kocaeli, son olarak önemli ekonomik gelir getirecek proje konusunda yine aslan payını kaptı. Derince ilçesine Polis okulu ve Derince Araştırma Hastanesi'nin ön kısmına toplam 650 yataklı yeni bir hastanenin yapılacağı açıklandı.

Söz konusu 2 önemli proje bakanlık yatırım programına alınırken, Polis okulu projesini duyan Sakaryalılar, Sakarya'nın da en az Kocaeli kadar yatırıma ihtiyacı olduğunu belirterek "Sakaryamıza önemli ekonomik gelir getirecek proje yine komşu Kocaeli'ye gitti! Vekillerimize duyurulur" diyerek sitemde bulundular.

AdminAdmin