YEREL
Giriş Tarihi : 01-01-2024 18:26

Komşuları feci şekilde darp edilmiş halde bulmuştu... Yaşlı adam hayatını kaybetti

Akyazı'da komşularının evden gelen inleme sesleri üzerine feci şekilde darp edilmiş halde bulduğu yaşlı adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Komşuları feci şekilde darp edilmiş halde bulmuştu... Yaşlı adam hayatını kaybetti

Alınan bilgiye göre olay Sakarya'nın Akyazı İlçesi İnönü Mahallesi 7005 no'lu sokakta meydana geldi. Geçtiğimiz hafta perşembe akşamı yalnız yaşayan Mehmet Kılıç'ın (63) evinden inleme sesi geldiğini duyan komşuları eve girdiklerinde yaşlı adamı yerde hareketsiz halde buldu. Her tarafı morluk ve şişlik içinde olan adam için 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar sonrası eve polis ekipleri ve ambulans gönderildi.

Konuşacak durumda olmayan Mehmet Kılıç önce Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ardından da Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH) merkez kampüsüne sevk edildi. Burada yapılan kontrollerde iç kanama geçirdiği tespit edilen Mehmet Kılıç yoğun bakım ünitesine alındı. Dün akşam 23.00 sularında kalbi duran yaşlı adam, doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı.

Mehmet Kılıç'ın bulunma şekli ve vücudundaki darp izleri sebebiyle nöbetçi Cumhuriyet Savcısı soruşturma başlattı. Yaşlı adamın cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Mehmet Kılıç'ın Akyazı ilçesinde sık sık alkollü olarak görüldüğü ve ilçede tanınan birisi olduğu öne sürülürken ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma geniş çaplı olarak devam ediyor.

AdminAdmin