GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-11-2023 10:54

Kontrolden çıkan otomobil yayalara çarpıp karşı caddeye uçtu: 1'i ağır 4 yaralı

Adana'da seyir halindeyken kontrolden çıkan otomobil, yol kenarında yürüyen 2 kişiye çarptıktan sonra sulama kanalının bariyerlerini devirip caddenin karşısına düştü. Kazada 2 yaya ile otomobildeki 2 kişi yaralandı.

Kontrolden çıkan otomobil yayalara çarpıp karşı caddeye uçtu: 1'i ağır 4 yaralı

Adana'da seyir halindeyken sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, yol kenarında yürüyen 2 kişiye çarptıktan sonra sulama kanalının bariyerlerini devirip caddenin karşısına düştü. Kazada 2 yaya ile otomobildeki 2 kişi yaralandı.

 

YAYALARA ÇARPTIKTAN SONRA CADDENİN KARŞISINA DÜŞTÜ

Kaza, gece saatlerinde Ceyhan ilçesine bağlı Şahin Özbilen Mahallesi'nde meydana geldi. Özgür Ö. yönetimindeki otomobil, Fevzi Çakmak Bulvarı'nda seyir halindeyken sürücüsünün kontrolünden çıkarak yolda yürüyen Furkan T. ile Mustafa Ü.'ye çarptı. Otomobil daha sonra yol kenarında bulunan sulama kanalının demir bariyerlerini devirip caddenin karşısına düştü.

Kontrolden çıkan otomobil yayalara çarpıp karşı caddeye uçtu: 4 yaralı

YARALILARDAN BİRİNİN DURUMU AĞIR

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası yaralı sürücü Özgür Ö, yolcu konumundaki Mehmet Erman Ö. ile yayalar Furkan T. ve Mustafa Ü. ambulanslarla Ceyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olanı Özgür Ö. ile Furkan T., Adana Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kontrolden çıkan otomobil yayalara çarpıp karşı caddeye uçtu: 4 yaralı

AdminAdmin