GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-01-2023 13:01   Güncelleme : 02-01-2023 13:01

Köpekleri beslemeye giden grubun korkunç manzarayı görünce elleri ayaklarına dolaştı: İkisinin gözleri oyulmuş

Ankara'da sokak köpeklerini beslemek için giden bir grup hayvansever, boş arazide korkunç manzarayla karşılaştı. Tüfekle vurularak öldürülmüş halde 4 köpek ölüsü ile karşılaşan ve 2 tanesinin gözlerinin oyulduğunu gören vatandaşlar, hemen polisi aradı. Konuyla ilgili inceleme başlatıldı. Bir görgü tanığı, "Bunu yapan suç makinesi, cani ruhlu insanlar. Kendinden güçsüz bir canlıyı öldüren, dışarıda bir çocuğu, kadını, engelliyi, yaşlıyı da öld

Köpekleri beslemeye giden grubun korkunç manzarayı görünce elleri ayaklarına dolaştı: İkisinin gözleri oyulmuş

Çankaya ilçesinde İmrahor Vadisi'ne sokak köpeklerini beslemek için giden bir grup hayvansever, 4 köpek ölüsü ile karşılaştı. Köpeklerin tüfekle vurularak öldürüldüğünü gören hayvanseverler, durumu polise bildirdi.

Tüfekle vurulmuş 4 köpek ölüsü bulundu

POLİS İNCELEMEDE BULUNDU

İhbar üzerine olay yerine gelen polis bölgede incelemede bulundu. Köpek ölüleri yetkililerin incelemeleri için muhafaza altına alındı.

Tüfekle vurulmuş 4 köpek ölüsü bulundu

"İKİSİNİN GÖZLERİ OYULMUŞ"

Patili Can Dostlar Derneği Başkanı Mesut Cantürk, köpeklerin vücutlarında çok sayıda saçma izi gördüklerini belirterek şunları söyledi: "Buraya geldiğimizde 4 çocuğumuzun ölüsüyle karşılaştık. Hepsi silahla vurulmuş ve ikisinin de gözleri oyulmuş. Vücutlarının her yerinde saçma izleri var. Muhtemelen yaralananları vardır veya yaralanıp bölge dışına çıkıp ölenleri vardır. Biz bugün sabaha kadar burada arama yapacağız. Bunu yapan suç makinesi, cani ruhlu insanlar. Kendinden güçsüz bir canlıyı öldüren, dışarıda bir çocuğu, kadını, engelliyi, yaşlıyı da öldürebilecek potansiyeldedir."

Kaynak: AA / Güncel

Çankaya Ankara 3. Sayfa Güncel Haberler

AdminAdmin