Asayiş
Giriş Tarihi : 15-02-2024 12:15

Korkunç Kaza: Otomobil Bariyere Ok Gibi Saplandı!

Kocaeli'nde D100 Karayolu ile TEM Otoyolu ayrımında meydana gelen feci bir kazada, direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil bariyere ok gibi saplandı. Kazada araç paramparça olurken, sürücü itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı.

Korkunç Kaza: Otomobil Bariyere Ok Gibi Saplandı!

Kaza Detayları:

Kaza, D100 Karayolu ile TEM Otoyolu ayrımı İstanbul istikameti İzmit ilçesi Kuruçeşme mevkiinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 41 AKP 702 plakalı Tofaş marka otomobilin sürücüsü İ.K., direksiyon hakimiyetini kaybetti ve bariyerlere ok gibi saplandı. Kazayı gören vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Bariyere ok gibi saplanan otomobil paramparça oldu: 1 yaralı - Kocaeli  Gazetesi

Kurtarma Çalışmaları:

Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, araçta sıkışan sürücü İ.K.'yi kurtarma çalışması başlattı. Yaklaşık 15 dakikalık bir çalışmanın ardından sürücü araçtan çıkarıldı ve sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk müdahalesi yapılan İ.K., ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kazanın Sonuçları:

Kazanın şiddetiyle otomobil paramparça oldu. Kaza sebebiyle uzun araç kuyrukları oluşurken polis ekipleri tek şeritten trafiği sağladı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

EditörEditör