SİYASET
Giriş Tarihi : 27-03-2024 14:18

Korucuk Muhtarı Cevdet Koçak Sahada

Korucuk Mahallesi'nin çalışkanlığıyla nam salan Muhtarı Cevdet Koçak, yaptıkları projelerle ve çalışmalarla muhtarlık seçimlerine hazır olduklarını belirtti. Koçak, kapı kapı dolaşıp mahallenin sorunlarını çözmek için gece gündüz, durmadan çalışıyor.

Korucuk Muhtarı Cevdet Koçak Sahada

KOÇAK TAKDİR TOPLUYOR
Korucuk Mahallesi Muhtarı Cevdet Koçak,  mahalleliye "çat kapı" ziyaretleriyle dikkati çekiyor. Mahalle sakinlerinin sorunlarını onların ayaklarına kadar giderek dinleyen Cevdet Koçak, bu hizmetiyle takdir topluyor. Herkesin derdiyle dertlenen, sevinciyle sevinen bir yönetim anlayışıyla muhtarlığı sürdürmeye çalıştığını anlatan Koçak, Halk54'e yaptığı açıklamada şunları belirtti: "Muhtarlık seçimlerine biz zaten hep hazırdık. Yaptığımız işlerle, yaptığımız projelerle hep hazırdık. Mahallem için elimden geleni yapıyorum. Çünkü ben de bu mahallenin bir evladıyım, mahallem tabiri yerindeyse çiçek gibi olsun istiyorum.  Mahalle sakinlerinin istek ve talepleriyle ilgileniyorum. "

HİZMETTE SINIR TANIMIYOR
Seçmen kağıtlarını elden dağıtarak mahalle sakinlerine doğrudan hizmet sunduklarını vurgulayan Koçak, 'Korucuk Muhtarlığı olarak hizmette sınır tanımıyoruz. Herkesin dertlerine, sevinçlerine ortak olacağım.' demiştim. Bu sözlerimi de yerine getiriyorum. Mahalle halkım, kadın, erkek, çocuk, yaşlı memnun. Yaşlılarımızı ve ihtiyaç sahiplerimizi her zaman ziyaret ediyor ve belediyelerimizin, hayır sever iş insanlarımızın yapmış oldukları yardımları kendilerine teslim ediyorum. Burada özellikle Adapazarı Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu'ya şükranlarımı sunmak istiyorum. Her daim yanımızda olan Mutlu Başkanımıza Korucuk Mahallesi adına teşekkür ediyorum. Bugüne kadar bir dediğimizi iki etmedi, isteklerimize hep olumlu anlamda yaklaştı.” ifadelerine yer verdi.

Whatsapp G Rsel 2024 03 26 Saat 12.10.06 6Bde0C43

EditörEditör