KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 28-03-2024 16:44

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi, sokaklardan tahta giden yol!

Yönetmen koltuğunda Guy Ritchie oturduğu başrolünde ise Jude Law'ın oynadığı Kral Arthur: Kılıç Efsanesi filminin konusu ne? Kral Arthur: Kılıç Efsanesi filmi oyuncu kadrosunda hangi isimler yer almakta? IMDb puanı nedir? Filmin nerede çekildiği sinema severlerin en çok merak ettiği sorulardan biri...

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi, sokaklardan tahta giden yol!

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi filminin konusu ne?

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi filminin konusu ne?Londra sokaklarında büyüyen Arthur (Charlie Hunnam), efsanevi kılıç Excalibur'u yerden çıkarana kadar kral soyundan geldiğini bilmiyordu. Ancak mesele kılıcı çıkarmak değil, onu nasıl doğru kullanacağını bilmektir. Arthur, krala karşı isyan eden bir gruba katılır ve ailesini öldürüp tahta çıkan acımasız Vortigern'i (Jude Law) yenmeye çalışır.

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi nerede çekildi?

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi nerede çekildi?Kral Arthur: Kılıç Efsanesi filminin çekimleri Londra, Bath ve Dover, İngiltere'de yapıldı. Bazı sahneler Güney Afrika'da çekildi.

Çekimler ne zaman gerçekleşti?

Çekimler ne zaman gerçekleşti?Kral Arthur: Kılıç Efsanesi filminin çekimleri 2015 yılında başladı ve 2016 yılında tamamlandı. Film ise 12 Mayıs 2017'de gösterime girdi.

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi filminin oyuncuları kimler?
Kral Arthur: Kılıç Efsanesi'nde Charlie Hunnam, Jude Law, Astrid Berges-Frisbey, Djimon Hounsou , Eric Bana , Aidan Gillen, Mark Preston, Michael McElhatton, Geoff Bell , Freddie Fox, David Beckham, Hermione Corfield, Mikael Persbrandt, Annabelle Wallis , Katie McGrath, Georgina Campbell, Johnny Lynch, Poppy Delevingne, Eline Powell gibi başarılı isimler yer almakta.

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi filminin IMDb puanı kaç?

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi filminin IMDb puanı kaç?Kral Arthur: Kılıç Efsanesi filmi için IMDb puanı 10 üzerinden 6,7 olarak belirlendi.

EditörEditör