YEREL
Giriş Tarihi : 29-12-2023 13:10

Kumaş pazarında şarkılı satış tekniği ilgi görüyor

Sakarya ve çevre illerde adını duyuran, şarkı söyleyerek satış yapan Mevlüt Akın, sosyal medyada binlerce takipçinin ilgisini çekiyor. 32 yaşındaki fenomen pazarcı, tezgahında gerçekleştirdiği mini konserlerle hem müşterilerini eğlendiriyor hem de dikkatleri üzerine çekiyor.

Kumaş pazarında şarkılı satış tekniği ilgi görüyor

Kumaş üretim sektöründen çıkarak 13 yıl önce pazarlarda kıyafetler için kumaş satışına adım atan Mevlüt Akın, sektördeki rekabetin yoğunluğu nedeniyle yeterli satış yapamayınca farklı bir yöne yelken açtı. Akın, herkesin benzer bir iş yaptığı ortamda öne çıkmak adına, müziğe olan ilgisiyle kumaş pazarlamasını birleştirdi.

Beş yıl önce pazarlama tekniklerini geliştiren Mevlüt Akın, tezgahında doğaçlama sözlerle şarkı söylemeye başladı. Bu özgün yaklaşımıyla her geçen gün müşteri sayısını artıran Akın, pazarda çektiği videoları sosyal medyada paylaşmaya başladı. Kısa sürede fenomen haline gelen pazarcı, pazar alışverişini eğlenceli bir deneyime dönüştürerek ününü ülke geneline yaydı.

Mevlüt Akın'ın pazarlarda çektiği videolar, kısa sürede viral hale gelerek onu "Fenomen Pazarcı" olarak tanımlamaya başladı. Her geçen gün artan müşteri sayısı ve sosyal medyadaki popülaritesiyle birlikte, Akın sadece pazara alışverişe gelenleri değil, aynı zamanda online platformlardan takip edenleri de eğlendirmeyi başardı.

Ca28Cf59 F237 4Dc2 A707 5D8364C3Ecfa

Akın'ın tezgahındaki kumaşları tanıtırken seslendirdiği şarkılar, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve birçok kişi tarafından paylaşıldı. Fenomen pazarcı, doğal ve samimi tavırlarıyla izleyicilerin kalbini kazanırken, işine duyduğu aşk ve mücadele azmiyle de örnek bir figür haline geldi.

Sakarya'da ve çevre illerde haftanın 6 günü tezgah açan Mevlüt Akın, doğaçlama sözleri ritme dökerek müşterilerini hem güldürüyor hem de eğlendiriyor.

Cd51401B 8558 4458 B3E8 48Db3C535843

İşini severek yaptığını ve kazanmanın yanı sıra insanlara da neşe kattığını vurgulayan fenomen pazarcı, "Suratınızı asmayın, işinizi severek yapın, eğlenin, eğlendirin ve kazanın" mesajını verdi.

AdminAdmin