SİYASET
Giriş Tarihi : 28-02-2024 14:23

Kutalmış Türkeş'in Ülkü Ocakları'na Küfür Etmesine Sert Tepki!

Alparslan Türkeş'in oğlu Kutalmış Türkeş, Ülkü Ocakları'nın Ayyüce Türkeş'i ihanetle suçlamasına küfürlü bir şekilde tepki gösterdi. Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım da Türkeş'e "haddini bil" diyerek sert yanıt verdi.

Kutalmış Türkeş'in Ülkü Ocakları'na Küfür Etmesine Sert Tepki!

MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş'in oğlu Kutalmış Türkeş ve Ülkü Ocakları arasında gerginlik yaşanıyor. Gerginlik, Ülkü Ocakları'nın İYİ Parti'den Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Ayyüce Türkeş'i ihanetle suçlayan pankart asmasıyla başladı.

Kutalmış Türkeş'in Tepkisi:

Kutalmış Türkeş, Ülkü Ocakları'nın pankartına sosyal medya hesabından küfürlü bir şekilde tepki gösterdi. Türkeş, MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın ve MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter'i de hedef alarak hakaret içeren sözler kullandı.

Ülkü Ocakları'ndan Tepki:

Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Kutalmış Türkeş'in sözlerine sert tepki gösterdi. Yıldırım, Twitter'dan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Ülküdaşlarımıza küfür edecek kadar aşağılıksın, haddini bil. Ülkü Ocakları'na ve dava şehidi babamızın ismine dil uzatan şuursuzlar, önce haddini bilecek, sonra da terbiyesizliklerini kusacaklar. Bu dava şereflilerin, yiğitlerin, edeplilerin davasıdır. Haddini bil!"

Ülkü Ocakları Genel Başkanı: “Ahlaksız herif”

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, sosyal medya hesabından Kutalmış Türkeş’e tepki gösterdi:

“Ahmet Kutalmış denilen rezil, ahlaksız herif!… Başbuğumuzu görmediği halde gönülden seven, davasını ve ülküsünü yaşatmak için mücadele eden Ülküdaşlarımıza küfür edecek kadar aşağılıksın! 

Hayatın Başbuğumuzun emanetlerine hıyanet etmekle, kemiklerini sızlatmakla geçti. Başbuğumuzun soyadının arkasına sığınarak milyonlarca Ülkücünün mukaddes davasına, kutsal Ocağına ihanet ettin!

Kuduz köpekten farkın yok! Haddini bil salyalarını Parti ve Ocağımızdan öteye akıt.

EditörEditör