SPOR
Giriş Tarihi : 14-02-2024 15:33

Leicester City Premier Lig'e Adım Adım Yaklaşıyor!

İngiltere Championship'te heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Ligin zirvesinde yer alan Leicester City, son galibiyetiyle Premier Lig'e yükselme yolunda önemli bir adım daha attı. Peki, Leicester City bu sezon Premier Lig'e yükselebilecek mi? Yunus Akgün'ün performansı nasıl?

Leicester City Premier Lig'e Adım Adım Yaklaşıyor!

Leicester City, Sheffield Wednesday'i 2-0 yenerek en yakın rakibiyle puan farkını 12'ye çıkardı. Abdul Fatawu Issahaku ve Jamie Vardy'nin golleriyle galip gelen Leicester City, ligin 34. haftasında 78 puana ulaştı.

Leicester City'nin Premier Lig'e direkt yükselebilmesi için ligi ilk iki sırada tamamlaması gerekiyor. İkinci sıradaki Burnley'nin 66 puanı ve bir maçı eksiği bulunuyor. Üçüncü sıradaki Southampton ise 64 puana sahip.

Leicester City'nin bu sezon Premier Lig'e yükselme ihtimali oldukça yüksek. Ligin kalan 14 haftasında liderliği korumayı başarırsa, 13 yıl aradan sonra yeniden Premier Lig'de mücadele edecek.

Galatasaray'dan kiralık olarak Leicester City'ye transfer olan Yunus Akgün de bu sezon önemli bir performans sergiliyor. 23 maçta 2 gol ve 3 asist üreten milli futbolcu, takımının başarısına katkıda bulunuyor.

Leicester City'nin kalan 14 haftadaki performansı ve Yunus Akgün'ün katkıları, Premier Lig'e yükselme yolunda belirleyici olacak.

Yunus Akgün'lü Leicester City adım adım Premier Lig'e

EditörEditör