YAŞAM
Giriş Tarihi : 13-03-2024 13:40

LGBT Lobisine Karşı Çarpıcı Karar

Küresel sermayenin desteklediği LGBT lobisinin etkisi gün geçtikçe artıyor. Sosyal medya ve dijital platformlar aracılığıyla yapılan algı operasyonları ile LGBT lobisi güçlenmeye devam ediyor. Birçok Batı ülkesinde, LGBT politikaları devlet tarafından desteklenerek ilkokul çağındaki çocuklara kadar ulaşmış durumda.

LGBT Lobisine Karşı Çarpıcı Karar

Cinsiyet değiştirme ameliyatları da bu politikaların bir sonucu olarak ilkokul çağına kadar inmiş durumdadır. Ancak, bu duruma karşı mücadele de durmuyor. Son olarak İngiltere'de, LGBT lobisine karşı önemli bir karar alındı.

İngiltere Ulusal Sağlık Kurumu (NHS), 18 yaş altı çocuklarda cinsiyet değişimi için kullanılan ve ergenliğin fiziksel değişimini duraklatan 'ergenlik engelleyici' ilaçların artık rutin bir şekilde reçete edilmeyeceğini duyurdu. NHS İngiltere'nin yaptığı açıklamada, bu ilaçların güvenli ve klinik olarak etkili olduğuna dair yeterli kanıt olmadığı belirtildi. Ayrıca, cinsiyet uyumsuzluğu yaşayan kişilerin neden bu durumu yaşadığının tam olarak anlaşılamadığı ve cinsiyet kimliğinin gelişiminin çok faktörlü olduğu vurgulandı.

Bu karar, LGBT lobisinin çocuklar üzerindeki etkisine ve cinsiyet değiştirme ameliyatlarının ilkokul çağına kadar inmesine karşı bir tepki olarak görülüyor. İngiltere'deki bu karar, LGBT lobisine karşı dünya genelinde bir emsal oluşturabilir ve benzer politikaların sorgulanmasına yol açabilir.

Rusya'da LGBTİ faaliyetleri yasaklandı - Son Dakika Dünya Haberleri | NTV  Haber

EditörEditör