GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-04-2024 13:38

Lütfi Bayraktar; "Milletin Teveccühüne Layık Olmak İçin Durmadan Çalışacağız"

AK Parti Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar, 2024 Mahalli İdareler Seçim sonuçlarının Sakarya, ülke ve millet için hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak açıklamalarda bulundu.

Lütfi Bayraktar;

Bayraktar, öncelikle seçim sonuçlarının ülke ve millet için hayırlı olmasını dileyerek, AK Parti'ye ve Cumhur İttifakı'na teveccüh gösteren tüm vatandaşlara teşekkür etti. Bu teveccühe layık olabilmek adına, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, gece gündüz demeden çalışmalarının süreceğini vurguladı.

AK Parti'nin milletten aldığı güçle var olduğunu ve milletin iradesine saygı gösterdiğini belirten Bayraktar, seçim sonuçlarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın belirlediği istikamette değerlendireceklerini ifade etti.

Sakarya'da Cumhur İttifakı olarak verdikleri sorumluluğu layıkıyla yerine getireceklerini ve şehirlerine hizmet siyasetini kararlılıkla sürdüreceklerini belirten Bayraktar, teşkilat mensuplarına ve dava arkadaşlarına da teşekkürlerini iletti. Ayrıca, kazanan tüm belediye başkanlarına da görevlerinde başarılar diledi.

AdminAdmin