SİYASET
Giriş Tarihi : 21-02-2024 12:34

Lütfü Savaş: Kendi Anketlerimle Özgür Özel'in Anketlerine Karşılık Verdim

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, adaylığının devamına ilişkin yapılan tartışmalarda, CHP lideri Özgür Özel'in masaya koyduğu anketlere kendi yaptırdığı anketlerle karşılık verdiğini söyledi.

Lütfü Savaş: Kendi Anketlerimle Özgür Özel'in Anketlerine Karşılık Verdim

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, adaylığının devamına ilişkin yapılan tartışmalarda, CHP lideri Özgür Özel'in masaya koyduğu anketlere kendi yaptırdığı anketlerle karşılık verdiğini söyledi. Savaş, yaptığı açıklamada Özgür Özel ile iki kez görüştüğünü ve görüşmelerde anket sonuçlarını konuştuklarını belirtti. Savaş, kendisinin iki anket, Özel'in ise dört anket sunduğunu ve Özel'in anketlerinde Hatay Büyükşehir'de önde görünmesine rağmen bazı ilçelerde düşüş olduğunu söyledi. Bu düşüşlerin kendi anketleriyle örtüşmediğini belirten Savaş, Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümünde Hatay'da istifa çağrılarının hedefi olduğunu ve parti içinde tartışmaların odağı olduğunu da hatırlatarak, "Ancak genel başkanımızın ve parti yönetiminin aldığı kararla adaylığımın devam etmesine karar verildi." dedi. Savaş, "Ben bu karara saygı duyuyorum ve Hatay'ı kazanmak için tüm gücümle çalışmaya devam edeceğim." diye konuştu.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş.

"'NİYETİM 1 NİSAN SABAHI MUTLU OLMANIZ' DEDİM

Aynı gece 12'de davet ettiler. 1:30'da görüşme yaptık. Öpüştük, anlaştık. Ben Gazi Mustafa Kemal'in emanetinin Gazi Mustafa Kemal'in partisinde kalmasını istiyorum, ben 1 Nisan sabahı mutlu olacağım, niyetim sizin de mutlu olmanız dedim" ifadelerini kullandı.

"CHP'YE GELDİĞİMDE AK PARTİ İLE ARASINDA 27 PUANDAN FAZLA FARK VARDI"

Habertürk'ten Nagehan Alçı'ya konuşan Lütfü Savaş "Sosyal medyada çok manipülasyon var, onlardan etkilendiler, Sayın Genel Başkan'la yüz yüze konuşunca meseleyi çözdük ben CHP'ye geldiğimde AK Parti ile arasında Hatay'da 27 puandan fazla fark vardı, bu durumdayken seçimi aldık o nedenle esas iktidar kanadı beni istemiyor" dedi.

EditörEditör