SPOR
Giriş Tarihi : 22-01-2024 13:44

Maç bitiminde hakeme elini uzatan Sakaryasporlu futbolcuya kırmızı kart

Gençlerbirliği, 1. Lig'in 19. haftasında sahasında Sakaryaspor'u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmada son düdüğün çalmasıyla birlikte Sakaryasporlu futbolcu Murat Cem Akpınar, hakem İlker Yasin Avcı'ya gösterdiği ilginç tepkiyle gündem oldu.

Maç bitiminde hakeme elini uzatan Sakaryasporlu futbolcuya kırmızı kart

Akpınar, maçın bitişiyle birlikte hakem Avcı'nın yanına giderek tokalaşmak için elini uzattı. Ancak, Avcı'nın elini uzatmasının ardından elini geri çeken Akpınar, arkasını dönerek soyunma odasına yöneldi. Bu sırada hakem Avcı, futbolcuya ikinci sarıdan kırmızı kartı gösterdi.

Peki, Murat Cem Akpınar neden hakeme elini uzatıp sonra tokalaşmaktan vazgeçti?

Akpınar'ın bu tepkisinin, maçın hakem yönetiminden duyduğu memnuniyetsizlikten kaynaklandığı öne sürüldü. Akpınar, maçın 68. dakikasında Hasan Kılıç'ın kırmızı kart görmesinden sonra takım arkadaşlarıyla birlikte hakem Avcı'ya tepki göstermişti.

Akpınar'ın bu tepkisi, sosyal medyada da gündem oldu. Bazı taraftarlar, Akpınar'ın tepkisini haklı bulurken, bazıları ise hakem yönetimine saygı duyması gerektiğini savundu.

Mücadelede 10 kişi kalan Sakaryaspor, mücadeleden 3-1 mağlup ayrıldı. Gençlerbirliği ise puanını 31'e yükseltti.Maçın bitişiyle hakeme elini uzatıp sonra tokalaşmaktan vazgeçen Sakaryasporlu futbolcu kırmızı kart gördü

AdminAdmin