YEREL
Giriş Tarihi : 27-04-2026 09:46

Mahalle yanarken onlar derbiyi izledi

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde park halindeki araçların bulunduğu noktada çıkan yangın paniğe neden oldu. İki aracın kül olduğu yangında 3 dükkân ve bir evde hasar meydana geldi. Yangın sırasında bazı vatandaşların derbi maçını izlemeye devam etmesi dikkat çekti.

Mahalle yanarken onlar derbiyi izledi

Edinilen bilgilere göre, Yazlık Mahallesi Süleyman Binek Caddesi’nde park halindeki araçların bulunduğu alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, çevrede bulunan koltuk imalathanesi, terzi dükkânı, market deposu ve binanın üst katındaki eve sıçradı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. 8 itfaiye aracı ve 16 personelin müdahale ettiği yangın yaklaşık 15 dakikada kontrol altına alındı. Yangın sırasında market deposunda bulunan çok sayıda tüpün patlamaması olası bir faciayı önledi.

Yangında iki araç tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken, üç iş yeri ve bir evde de hasar oluştu.

Yangına müdahale edildiği ve mahalle sakinlerinin panikle sokağa çıktığı anlarda, bir işletmede bulunan bazı vatandaşların Galatasaray-Fenerbahçe derbisi karşılaşmasını izlemeye devam ettiği görüldü. Maç sırasında yaşanan pozisyonlara tepki veren taraftarların o anları dikkat çekti.

AdminAdmin