GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-02-2024 12:14

Marmara'da Batan Gemiden Acı Haber: Makine Stajyeri Ahmet'in Son Mesajı Ortaya Çıktı!

Marmara Denizi'nde batan gemide bulunan 5 personelden hala haber alınamıyor. Makine stajyeri Karasulu Ahmet Atav'ın kız arkadaşına gönderdiği son video yürekleri burktu

Marmara'da Batan Gemiden Acı Haber: Makine Stajyeri Ahmet'in Son Mesajı Ortaya Çıktı!

Marmara Denizi'nde batan gemide bulunan 5 personelden hala haber alınamıyor. Makine stajyeri Karasulu Ahmet Atav'ın kız arkadaşına gönderdiği son video yürekleri burktu. Atav videoda, "Geminin su alan yerlerini onardık. Şimdi uyuyoruz." diyor. Arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Arama Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor:

Marmara Denizi'nde 13 Şubat 2024 tarihinde batan gemide bulunan 6 personelden aşçı Zeynep Kılınç'ın cansız bedenine ulaşılmış, diğer 5 personelden ise hala haber alınamıyor. Arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Ahmet'in Son Mesajı:

Gemide makine stajyeri olarak bulunan Karasulu Ahmet Atav'ın kız arkadaşına gönderdiği son video yürekleri burktu. Videoda Atav'ın saçlarının ve kıyafetlerinin ıslak olduğu, yüzünden suların aktığı görülüyor. Atav videoda, "Geminin su alan yerlerini onardık. Şimdi uyuyoruz." diyor.

Ahmet'in Hayalleri:

Ahmet Atav'ın 2 gün önce gemiden ayrılan arkadaşı Doğuşcan Yaylak'a, "Bu sefere de beraber çıkalım. Sonra ayrılırsın. Benim borçlarım var. Onları kapatmam lazım. Çarkçıbaşı olunca seni yanıma alacağım" dediği öğrenildi.

Murat'ın Düğünü:

Gemideki diğer kayıplardan baş mühendis-makinist Murat Çalışkan'ın ise bir ay sonra nişanlısı ile düğünü olması planlanıyordu.

Doğuşcan Yaylak'ın Acılı Anlatımı:

Ahmet Atav ile yakın arkadaş olan Doğuşcan Yaylak, "Ahmet gemide kalmamı istedi. Ancak ben geminin durumunu bildiğim için ayrıldım. Ahmet borçları olduğunu ve onları kapatmak istediğini, bu nedenle çalışmaya devam edeceğini söylemişti. Kız arkadaşına bu videoyu göndermiş. Geminin su alan yerlerini onardıklarını ve uyuyacaklarını söylemiş. İleride çarkçıbaşı olacağını ve beni yanına aldıracağını söylemişti. Kısmet olmadı. Murat Çalışkan da nişanlıydı, 1 ay sonra düğünü vardı" dedi.

 

9 Oi C Y5T V90Iujq C Plju I R Q

EditörEditör