TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 27-05-2023 21:36   Güncelleme : 27-05-2023 21:36

Mercedes-Maybach, ‘Gece Serisi’ Paketini Duyurdu: James Bond Filmlerinden Fırlamış Gibi

Mercedes-Maybach, S-Serisi, GLS ve EQS için yeni bir donanım seviyesi olan ve iki tonlu deri döşeme gibi özelliklere sahip Gece Serisi paketini duyurdu.

Mercedes-Maybach, ‘Gece Serisi’ Paketini Duyurdu: James Bond Filmlerinden Fırlamış Gibi

Yakın zamanda ülkemizde internetten satış stratejisine geçiş yapmasıyla gündem olan Mercedes’in Mercedes-Maybach markası, lüks otomobil segmentinde kendine özgü bir tarz yaratmaya devam ediyor. Marka, son olarak S-Serisi, GLS ve EQS SUV modelleri için Gece Serisi adını verdiği yeni paketini tanıttı. Bu paket, araçlara daha karanlık, daha gizemli ve daha zarif bir görünüm kazandırıyor.

Gece Serisi paket, siyah renkli krom detaylar, siyah renkli parlak jantlar, balıksırtı desenli iç mekan ve rose gold (pembe altın) renkli ayrıntılar gibi ortak özellikler içeriyor. Ayrıca her model için farklı renk seçenekleri, iki tonlu Nappa deri döşeme ve doğal dokulu ahşap kaplama gibi kişiselleştirme imkanları da sunuluyor.

Gece Serisi paketi, bahsi geçen modellere ne gibi değişiklikler uygulayacak?

Gece Serisi paketindeki EQS SUV modeli, markanın ilk elektrikli Maybach aracı olma özelliğini taşıyor. Bu modelde ön ızgarada, farlarda ve kapılarda siyah krom detaylar yer alıyor. Farlarda ayrıca rose gold renkli Maybach amblemleri de bulunuyor. Araçta 23 inçlik Maybach jantlar kullanılıyor.

GLS SUV modeli ise Gece Serisi paketi ile daha sportif bir görünüme kavuşuyor. Bu modelde de siyah krom detaylar ön planda. Ön kaputtaki dikey Mercedes yıldızı, ızgaradaki çubuklar ve hava girişlerindeki Maybach desenleri siyah krom ile kaplanmış. Arka tarafta ise aerodinamik bir tavan spoyleri dikkat çekiyor.

S-Serisi modeli ise Gece Serisi paketi ile daha fazla renk seçeneği sunuyor. Normalde siyah, gri ve beyaz esanslar taşıyan Oniks Siyah ve Mojave Gümüş boya seçeneklerine sahip olan S-Serisinde Derin Beyaz ve Kara İnci renk seçenekleri sunulacak. Bu modelde de farlarda rose gold renkli detaylar ve siyah krom aksamlar göze çarpıyor. Egzoz çıkışları da siyah krom ve siyah renkli olarak tasarlanmış.

Mercedes-Maybach Night Serisi paketine sahip olan S-Serisi ve EQS SUV modelleri bu yılın sonunda satışa sunulacak. GLS SUV modeli ise gelecek yılın başında piyasaya çıkacak.

mercedes-maybach gls suv

mercedes-maybach eqs suv

mercedes-maybach s-serisi sedan

mercedes-maybach s-serisi sedan

mercedes-maybach gece serisi

mercedes-maybach

mercedes maybach

mercedes-maybach

mercedes-maybach

mercedes-maybach

mercedes-maybach

mercedes-maybach

AdminAdmin