Asayiş
Giriş Tarihi : 10-02-2024 14:46

Metroda Alkollü Kadın Dehşete Saçtı: Yolculara Saldırdı, Bayılma Taklidi Yaptı!

Bursa'da metroya alkollü binen bir kadın, diğer yolcularla tartışmaya başladı ve küfürler ederek etrafa saldırdı. Kendisini kayda alan bir yolcuya da saldıran kadın, polis tarafından tespit edildi. Yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Metroda Alkollü Kadın Dehşete Saçtı: Yolculara Saldırdı, Bayılma Taklidi Yaptı!

Metroda Alkollü Terör!

Paşaçiftliği Metro durağından alkollü şekilde metroya binen Sibel Ç., diğer yolcularla bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve alkollü kadın küfür etmeye başladı. Yaşananları cep telefonu kamerasıyla kaydeden bir yolcu da kadının hedefi oldu.

Kayda Aldığı İçin Saldırdı

Sibel Ç., kendisini kaydeden yolcuya saldırdı. Saldırıdan korunmak için vagondan çıkan yolcuya, Sibel Ç. vagondan dışarı çıkarak da saldırmaya devam etti. Güvenlik görevlisinin müdahalesiyle olay yatıştırıldı.

Metroya alkollü binip vatandaşlarla tartıştı, kendisini çeken kişiye saldırdı

Şikayetçi Oldu

Saldırıya uğrayan yolcu, Sibel Ç.'den şikayetçi oldu. Emniyette verdiği ifadesinde, Sibel Ç.'nin alkollü olduğunu ve küfür ettiğini belirten yolcu, kayda aldığı için saldırıya uğradığını söyledi.

Polis Kimliğini Tespit Etti

Polis ekipleri, Sibel Ç.'nin kimliğini tespit etti. Bir süre cezaevinde yattığı öğrenilen Sibel Ç.'nin hakkında gerekli işlemler başlatıldı.

Otobüs ve Kamyonet Sürücüleri Kavga Etti

Bursa'da bir diğer olay ise Osmangazi ilçesinde meydana geldi. Yolcu otobüsü ve ticari kamyonet sürücüleri tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga eden sürücüleri, otobüsteki kadın yolcular ayırdı.

Metroya alkollü binip vatandaşlarla tartıştı, kendisini çeken kişiye saldırdı

EditörEditör