SİYASET
Giriş Tarihi : 30-03-2024 12:23

MHP Adapazarı'nda Coşku: Mahalle Başkanları İftarda Buluştu!

MHP Adapazarı ilçe teşkilatı, geleneksel hale getirdiği mahalle başkanları iftar programını yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Cumhur İttifakı'nın adayları Yusuf Alemdar ve Mutlu Işıksu'nun da katıldığı programda, milliyetçi ve ülkücü hareketin birlik ve beraberlik mesajı verildi.

MHP Adapazarı'nda Coşku: Mahalle Başkanları İftarda Buluştu!

Adapazarı'nda MHP coşkusu yaşandı. Milliyetçi Hareket Partisi Adapazarı ilçe teşkilatı, geleneksel hale getirdiği mahalle başkanları iftar programını Güneşler Düğün Salonu'nda düzenledi. Yoğun katılımın gözlendiği programa Cumhur İttifakı'nın büyükşehir belediye başkan adayı Yusuf Alemdar, MHP il Başkanı Oğuz Alkaş, Ak Parti il başkanı Yunus Tever, 25. ve 26. dönem milletvekili Zihni Açba, Cumhur İttifakı'nın Adapazarı belediye başkan adayı Mutlu Işıksu, MHP Adapazarı ilçe başkanı Recep Usta, Ak Parti Adapazarı ilçe başkanı Samet Çağlayan, MHP ve Ak Parti meclis üyesi adayları, il ve ilçe yöneticileri, kamu-sen ve Türkav şube başkanları, sendika temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

MHP'den Birlik ve Beraberlik Mesajı:

Programda bir konuşma yapan MHP Adapazarı ilçe başkanı Recep Usta, "Bu programa gösterilen teveccüh, Cumhur İttifakı'nın başarısına ve birliğine dair en önemli işarettir. Milliyetçi ve ülkücü hareketin merkezi MHP'dir. MHP dışında ülkücülük yapmak, ülkücüyüm demek, ülkücüler adına sağda solda oy istemek 'Yahudi dükkanına asılmış besmele' kadar değerlidir. Milliyetçi ülkücü hareketin iradesi burada ve bu salonda Cumhur İttifakı'nın yanında tecelli etmiştir. Gayrısı bizden değildir. Bizler liderimiz Devlet Bahçeli'ye söz verdik, Türk ve Türkiye yüzyılının inşası için Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakı'na sonuna kadar destek vereceğiz. Allah'ın izniyle 31 Mart akşamı sandık sonuçlarıyla vatandaşlarımızın da teveccühünü alarak yolumuza devam edeceğiz. Bu minvalde seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

EditörEditör