SİYASET
Giriş Tarihi : 21-01-2024 20:34

"MHP Akyazı Yönetimi Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akyazı İlçe yönetimi, düzenlenen kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. Akyazı İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen kahvaltı programında, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve aileleri bir araya geldi.

Kahvaltıda konuşan İlçe Başkanı Soyhan Sofuoğlu, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi'ne vurgu yaptı. Sofuoğlu, "İlçe teşkilatımızın düzenlediği kahvaltı programına hoş geldiniz. Önümüzde 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi var. Cumhur İttifakı'nın bir parçası olan Milliyetçi Hareket Partisi Akyazı İlçe teşkilatı olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Cumhur İttifakı Akyazı Belediye Başkan adayını kısa bir süre içinde açıklayacak. Kim olursa olsun, Cumhur İttifakı'nın zafer kazanması için var gücümüzle çalışacağız. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, ülke genelinde olduğu gibi Akyazı'da da galip gelmek için tam güçle çalışacağız. Değerli yönetim kurulu üyelerimiz ve kıymetli aileleri, bu programımıza katılımları için teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim" şeklinde konuştu.

MHP Akyazı seçim startını verdi - Söz Sakarya

Programa İlçe yönetimi yanı sıra; eski İlçe Başkanları, eski Meclis üyeleri, bir önceki dönem Ocak Balkanları, Akyazı Ülkü Ocakları Başkanı Murat Öncü ve birçok davetli katılım gösterdi.

EditörEditör