MHP Sakarya İl Başkanlığı binasında düzenlenen programa MHP Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, ilçe başkanları ve yönetimleri, belediye meclis üyeleri, Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanlığı mensupları, geçmiş dönem yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Programda bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını güçlendirdiğine vurgu yapılırken, teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bayramlaşma gerçekleştirildi. Toplantıda Türkiye gündemi, Sakarya’nın geleceği ve önümüzdeki döneme ilişkin değerlendirmeler de yapıldı.
Programda konuşan MHP Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, Milliyetçi Hareket Partisi ile Cumhur İttifakı’nın Türkiye’nin huzuru, güvenliği ve geleceği adına kararlı duruş sergilediğini belirterek birlik ve beraberlik mesajı verdi.
MHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş ise Kurban Bayramı’nın manevi atmosferinde teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
Alkaş açıklamasında, “Bugün burada gördüğümüz tablo, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Sakarya’daki güçlü teşkilat yapısının ve dava şuuru etrafında kenetlenmiş kadrolarının en güzel göstergesidir. Birliğimiz ve dayanışmamız güçlendikçe hem teşkilatlarımız hem de Sakarya’mız daha güçlü yarınlara ulaşacaktır” dedi.
































