GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-08-2026 17:25

MHP’den AK Parti’ye 25 gül

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş, AK Parti’nin kuruluşunun 25’inci yıl dönümü dolayısıyla AK Parti Sakarya İl Başkanlığı’na 25 gülden oluşan özel bir aranjman gönderdi.

MHP’den AK Parti’ye 25 gül

AK Parti’nin 25’inci kuruluş yıl dönümü Sakarya’da da çeşitli mesaj ve etkinliklerle kutlanırken, MHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş’tan dikkat çeken bir jest geldi.

Alkaş, AK Parti’nin kuruluşunun 25’inci yılına özel olarak 25 gülden oluşan çiçek aranjmanını AK Parti Sakarya İl Başkanlığı’na gönderdi.

TEVER’DEN ALKAŞ’A TEŞEKKÜR

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş tarafından gönderilen çiçeğin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak teşekkür etti.

Tever, paylaşımında Alkaş’ın jestinin kendileri için anlamlı olduğunu belirterek, “Cumhur İttifakı’mızın kıymetli ortağı Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya İl Başkanımız Sayın Oğuz Alkaş, AK Parti’mizin 25. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle İl Başkanlığımıza 25 gülden oluşan anlamlı bir aranjman göndermiştir. Bu güzel ve manidar jesti için Oğuz Başkanımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“BİRLİK VE KARDEŞLİK RUHU DAİM OLSUN”

Mesajında Cumhur İttifakı’nın birlik ve beraberliğine de vurgu yapan Tever, iki parti arasındaki dayanışmanın sürmesi temennisinde bulundu.

Tever, “Cumhur İttifakı’mızın birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunun daim olmasını, ülkemiz ve milletimiz için omuz omuza yürüdüğümüz bu kutlu yolun nice yıllar boyunca güçlenerek devam etmesini diliyoruz” dedi.

MHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş’ın gönderdiği 25 güllük aranjman, iki parti arasındaki Cumhur İttifakı vurgusunu öne çıkaran anlamlı bir jest olarak değerlendirildi.

AdminAdmin