SİYASET
Giriş Tarihi : 30-03-2024 12:26

Milli Görüşçülerden Fatih Erbakan'a İttifak Tepkisi: CHP'nin Adayı mı Destekleniyor?

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın AK Parti ile yollarını ayırmasının ardından milli görüşçülerden sert tepkiler yükseliyor. Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Numan Mert, Erbakan'ın partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayını geri çekmesi talebine karşı çıkarak, ittifakın bozulmasının aslında CHP'nin adayının desteklenmesi anlamına geldiğini belirtti. Mert, bu durumun halk tarafından iyi algılanmayacağını ve yanlış bir adım olduğunu vurguladı.

Milli Görüşçülerden Fatih Erbakan'a İttifak Tepkisi: CHP'nin Adayı mı Destekleniyor?

Mert, ayrıca Erbakan'ın AK Parti'ye şartlar sunarak belediye adayını geri çekme isteğini eleştirerek, böyle bir tutumun Necmettin Erbakan'ın siyasi duruşuyla örtüşmediğini savundu. Ayrıca, Erbakan'ın İstanbul'da yaşanabilecek büyük bir depreme karşı nasıl bir tutum sergileyeceği konusunda da sorgulamalarda bulundu.

Yeniden Refah Partisi'nin ittifaktan ayrılmasını eleştiren Mert, bu tutumun partinin kendisini inkar etmek olduğunu belirterek, geçmişte ittifak yapılmasının ardından halkın tercihini değiştirecek bir durum olmadığını ifade etti.

EditörEditör