SPOR
Giriş Tarihi : 04-06-2026 11:40

Milli Heyecan O İlçede Yaşanacak: D Grubu İlk Maçı İçin Dev Ekran Kuruluyor

Serdivan’da A Milli Futbol Takımı’nın D Grubu’ndaki ilk karşılaşması için büyük bir organizasyon düzenleniyor. Serdivan Belediyesi tarafından hazırlanan etkinlik kapsamında 14 Haziran Pazar günü saat 07.00’de belediye hizmet binası önüne dev ekran kurulacak ve vatandaşlar milli maç heyecanını birlikte yaşayacak.

Milli Heyecan O İlçede Yaşanacak: D Grubu İlk Maçı İçin Dev Ekran Kuruluyor

Sabahın erken saatlerinde oynanacak D Grubu ilk maçı için alan özel olarak düzenlenecek, Türk bayraklarıyla donatılarak açık hava tribünü atmosferi oluşturulacak.

Sabahın İlk Işığında Maç Keyfi ve Çorba İkramı

Etkinlikte yalnızca futbol heyecanı değil, birlik ve beraberlik duygusu da ön planda olacak. Serdivan Belediyesi, maçı izlemeye gelecek vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunarak sabah saatlerinde başlayan buluşmayı daha keyifli hale getirecek.

“Haydi Serdivan” Çağrısı

Belediye yetkilileri, tüm Serdivanlıları milli coşkuya ortak olmaya davet ederek “Haydi Serdivan” çağrısında bulundu. Açıklamada, milli takımın D Grubu’ndaki ilk maçında desteklerin tek yürek halinde verileceği ifade edildi.

AdminAdmin