GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-01-2024 15:10

Motorine Zam Geldi! Yeni Fiyatlar Belli Oldu

Motorin fiyatlarına bir zam daha geldi! 20 Ocak Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere motorine 1 lira 15 kuruşluk bir zam yapıldı. Bu zam, Brent petrol ve dolar kurundaki hareketlilik, KDV ve ÖTV oranlarındaki değişikliklerin bir sonucu olarak gerçekleşti.

Motorine Zam Geldi! Yeni Fiyatlar Belli Oldu

3 Ocak'ta ÖTV'de yapılan düzenleme sonrasında benzin, motorin ve LPG fiyatlarına artış yaşanmıştı. Benzinin litre fiyatı 2 lira 31 kuruşa, motorinin litre fiyatı 2 lira 15 kuruşa yükselmişti. LPG'nin litre fiyatı da 1 lira artmıştı. Ancak 4 Ocak'ta motorin fiyatlarına 41 kuruşluk bir indirim yapılmıştı.

Motorin fiyatlarına gece yarısı yapılan son zammın ardından litre fiyatında 1 lira 15 kuruş artış yaşandı. Bu gelişme, sürücülerin ve akaryakıt tüketicilerinin dikkatle takip ettiği bir konu olmaya devam ediyor.

Motorine zam geldi! İşte yeni fiyat listesi - Tele1

Motorin fiyatlarına bir zam daha geldi! 20 Ocak Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere motorine 1 lira 15 kuruşluk bir zam yapıldı. Brent petrol ve dolar kurundaki hareketlilik ile KDV ve ÖTV oranlarındaki değişiklikler, akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. 3 Ocak'ta yapılan ÖTV düzenlemesi sonrasında benzin, motorin ve LPG fiyatlarına artış yaşanmıştı. Ancak 4 Ocak'ta motorin fiyatlarına 41 kuruşluk bir indirim yapılmıştı. Motorin fiyatlarına gece yarısı yapılan son zammın ardından litre fiyatında 1 lira 15 kuruşluk bir artış meydana geldi. Sürücüler ve akaryakıt tüketicileri, güncel ekonomik gelişmeleri dikkatle takip etmeye devam ediyor.

 
AdminAdmin