Asayiş
Giriş Tarihi : 01-03-2024 16:01

Muaz Ali Hacimoğlu'nun Son Yolculuğu Akyazı'da Gerçekleşti

Çanakkale'de üniversite eğitimi sırasında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 20 yaşındaki Muaz Ali Hacimoğlu, memleketi Akyazı'da son yolculuğuna uğurlandı. Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Hafızlık Proje Bölümü 2023 mezunu olan Hacimoğlu, yaklaşık bir hafta önce motosiklet kazası geçirmiş ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti.

Muaz Ali Hacimoğlu'nun Son Yolculuğu Akyazı'da Gerçekleşti

Hacimoğlu'nun cenazesi, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Akyazı Yahyalı Mahallesi Civitler Camii'ne getirildi. Burada ailesi ve yakınları tarafından taziyeler kabul edildi. Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazına, Hacimoğlu'nun Çanakkale 18 Mart Üniversitesi'ndeki arkadaşları da katıldı. Genç adam, Akyazı Yahyalı Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verilirken, arkadaşları ve sevenleri de onun son yolculuğunda yanında oldu.

Muaz Ali Hacimoğlu'nun ölümü, ailesini, arkadaşlarını ve eğitim gördüğü üniversitenin öğrenci topluluğunu derin üzüntüye boğdu. Kazanın ardından Çanakkale'deki üniversite çevresinde ve Akyazı'da yas ve hüzün hakim oldu. Öğrenci arkadaşları ve ailesi, Hacimoğlu'nu kaybetmenin acısını yaşarken, onun hatıralarını yaşatma ve anma çabalarına da başladılar.

Awef

EditörEditör